Pckolik güvenilir mi?

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar bi ürün sipariş vereceğim ama kafamda cok fazla soru işareti var çoğu foruma girdim bazılari memnun değiliz müşteri hizmetlerine felan ulaşamadık diyorlar bazılarıda güvenilir diyor cok arada kaldim

Arkadaşlar bi ürün sipariş vereceğim ama kafamda cok fazla soru işareti var çoğu foruma girdim bazılari memnun değiliz müşteri hizmetlerine felan ulaşamadık diyorlar bazılarıda güvenilir diyor cok arada kaldim
Ya böyle saçma sapan siteleri nerden buluyorsunuz anlamıyorum. Yani illa zorla kendinizi dolandırtmaya çalışıyorsunuz. Güvenilir onca site varken neden böyle bir site ?

Ya böyle saçma sapan siteleri nerden buluyorsunuz anlamıyorum. Yani illa zorla kendinizi dolandırtmaya çalışıyorsunuz. Güvenilir onca site varken neden böyle bir site ?
O sitede olan urun başka sitede olmuyor indirimli bir pc var onun için yöneldim diğer sitelerde daha pahalı

saçma sapan bir site değil gayet güvenilir bir site.

O sitede olan urun başka sitede olmuyor indirimli bir pc var onun için yöneldim diğer sitelerde daha pahalı
alabilirsn gayet güvenilir bir firma

saçma sapan bir site değil gayet güvenilir bir site.

alabilirsn gayet güvenilir bir firma
O siteden bir ürün aldınmı daha önce yani müşteri memnuniyeti nasıldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ozaman sen söyle nerden alalım bi fikrin varmı

Baktım sikayetvara herkes aldığı şeylerin bozuk sıkıntılı olduğunu soylemiş musteri temsilcisine ulasilamadigini felan soylemisler sıkıntı büyük galiba
valla itopyada da çok sikayet görüyordum kulaklık aldım herhangı bir sorun çekmedım şans işi bu biraz bozuksa thhye başvurursun biraz uğraştırır fakat haklı çıkarır bozuksa

??? Gayet güvenilir bir site kendi sistemimi oradan aldım ve geldi, açıkçası hiçbir sıkıntı da çekmedim. Müşteri memnuniyetini bilemem ama güvenilirlik açısından sorgu istiyorsan NVIDIA Türkiye satıcılarıdır kendileri.

Baktım sikayetvara herkes aldığı şeylerin bozuk sıkıntılı olduğunu soylemiş musteri temsilcisine ulasilamadigini felan soylemisler sıkıntı büyük galiba
Gençer gaming de öyle. Ulaşılmıyor adamlara. Bu pazartesi sipariş verdim aynı gün onaylanmadan iptal ettim ne sipariş ile ilgili bir mail, mesaj, telefon var nede iptal ettiğime dair. Şikayet var'a yazdım sorunu sonra işleme aldılar. Ama hala para yok ortalıkta 1 hafta olucak nerdeyse. Sinerjiden mesela 2-3 ay önce anakart, işlemci vs. almıştım adamlara mail attım yarım saat geçmeden döndüler direk. Bugüne kadar 2-3 sistem topladım 2 yıl içinde ve benim deneyimlediğim kadarı ile SİNERJİ/İTOPYA/İNCEHESAP/QP BİLİŞİM güzel ve ilgili siteler.

Geri