Vuudx isimli üyenin son içerikleri

1. Vuudx

Format attim ve bu ekranda kaldi, nasil gecerim?

Evet en bastan beri kabloyla bagli, cikarip yapmayi da denedim ama galiba yeni surumlerde internetsiz devam edilmiyor
  2. Vuudx

Format attim ve bu ekranda kaldi, nasil gecerim?

arkadaşlar bilgisayara yeni bir şekilde format attım. formattan sonra birkaç kez yeniden başlatmama ve yarım saat beklememe rağmen bu ekran bir türlü geçmedi, nasıl çözebilirim?
  3. Vuudx

Yardım Ucretsiz guzel oyun indirme sitesi

Emekle yapilan oyunu beles sekilde oynamaya hakkin yok, sahsen ben TR ekonomisinde korsana laf edemiyorum ama forumda yasak, yine de ilk cevap veren arkadasin dedigi yere bakabilirsin
  4. Vuudx

Akko Tac75 He Hakkinda Bilginiz var mi?

Bir HE klavyeye gecis yapmak istiyordum, bunu da 1850 lira gibi bir fiyata buldum ve almak istiyorum, acaba kullananiniz ya da bu fiyata bu HE klavyeyi alirsin dediginiz var mi?
  5. Vuudx

Elden ring hogwarts legacy

Harry Potter aşığı degilsen eger dusunmeden Elden Ring derim, Harry Potter aşığıysan da düşünerek elden ring derim, bence her turlu elden ring cok daha guzel bir oyun ama ben sabırsızım zorluk sevmiyorum dersen Hogwarts deneyebilirsin
  6. Vuudx

Bu Klavyeden Daha İyisi Bulunur mu?

Daha iyisi hakkinda cok oneri yapamasam da bu klavye bu fiyata iyi kategorisine girer mi bilemiyorum
  7. Vuudx

VXE R1 Alınır mı ? Destek

Pil suresi gunluk ortalama 5 saat kullanimda ve manuel olarak asla kapatmama ile beraber bende 1 hafta civari, ben cok memnunnum genel olarak da
  8. Vuudx

15K gecmeyecek sekilde direksiyon seti onerisi

Hocam ikinci elde 9 10k civarina buldum fu seti, sifiri 13k, sizce sifirini mi almaliyim yoksa ikinci el mi?
  9. Vuudx

Hocam g923 bunun bi ust modeli diye biliyorum, büyük ihtimalle onu alicam gibi
  10. Vuudx

Hacilar bana mumkunse 15k yi gecmeyecek sekilde direksiyon seti önerir misiniz? Suan aklimda g923 var ama diger alternatifleri de değerlendirmek istiyorum Direksiyonun tam donebilmesini ve pedal ve vitese sahip olmasini istiyorum, simdiden teşekkürler
  11. Vuudx

Mikrofonu iyi kulaklik onerisi

Hocam cok tesekkur ediyorum ama ben bilgisayar icin sormuştum, bluetooth olmamasi lazim mumkunse
  12. Vuudx

Hacilar ses kalitesinden daha cok mikrofonu iyi olan bir kulaklik lazim, baya kalabalik bir ortamda kullaniyorum ve etraf sesini en az derecede alip benim sesimi iyi almasi lazim, mumkunse ben taktigimda etrafi duymazsam cok daha iyi olur. Butce sikinti değil
  13. Vuudx

Hacilar ses kalitesinden daha cok mikrofonu iyi olan bir kulaklik lazim, baya kalabalik bir ortamda kullaniyorum ve etraf sesini en az derecede alip benim sesimi iyi almasi lazim, mumkunse ben taktigimda etrafi duymazsam cok daha iyi olur. Butce sikinti değil
  14. Vuudx

Android S24FE ONE UI 7 GELDİ ! Kullanmak riskli mi? ONE UI 7 Tecrübeleriniz?

Bende minik bir batarya sorunu var ama onun disinda guzel
  15. Vuudx

Elden Ring kale bossunu yenemedim.

Yerlerini hatirlayamadim sadece, oynayali birkac ay oluyor
Geri