arkadaşlar bilgisayara yeni bir şekilde format attım. formattan sonra birkaç kez yeniden başlatmama ve yarım saat beklememe rağmen bu ekran bir türlü geçmedi, nasıl çözebilirim?
Emekle yapilan oyunu beles sekilde oynamaya hakkin yok, sahsen ben TR ekonomisinde korsana laf edemiyorum ama forumda yasak, yine de ilk cevap veren arkadasin dedigi yere bakabilirsin
Bir HE klavyeye gecis yapmak istiyordum, bunu da 1850 lira gibi bir fiyata buldum ve almak istiyorum, acaba kullananiniz ya da bu fiyata bu HE klavyeyi alirsin dediginiz var mi?
Harry Potter aşığı degilsen eger dusunmeden Elden Ring derim, Harry Potter aşığıysan da düşünerek elden ring derim, bence her turlu elden ring cok daha guzel bir oyun ama ben sabırsızım zorluk sevmiyorum dersen Hogwarts deneyebilirsin
Hacilar bana mumkunse 15k yi gecmeyecek sekilde direksiyon seti önerir misiniz? Suan aklimda g923 var ama diger alternatifleri de değerlendirmek istiyorum
Direksiyonun tam donebilmesini ve pedal ve vitese sahip olmasini istiyorum, simdiden teşekkürler
Hacilar ses kalitesinden daha cok mikrofonu iyi olan bir kulaklik lazim, baya kalabalik bir ortamda kullaniyorum ve etraf sesini en az derecede alip benim sesimi iyi almasi lazim, mumkunse ben taktigimda etrafi duymazsam cok daha iyi olur. Butce sikinti değil
Hacilar ses kalitesinden daha cok mikrofonu iyi olan bir kulaklik lazim, baya kalabalik bir ortamda kullaniyorum ve etraf sesini en az derecede alip benim sesimi iyi almasi lazim, mumkunse ben taktigimda etrafi duymazsam cok daha iyi olur. Butce sikinti değil