Bende arc a750 ekran kartı var. Bu ekran kartını GTA6 çıkacağı zamanlar gibi değiştirmeyi düşünüyorum. Elimde 7k para var bu paraya 2k olan MSI MAG 274CQF monitörünü alabiliyorum ama bu paralara 1080p monitör mü alsam diye arada kaldım hem single hem online oyunlar oynuyorum FPS oyunlarını fazla...
bende var oyunlarda 120 fps veriyor 120w şarj alabiliyor 25 dkda fulleniyor kamerası videoda ve portrede çok iyi fotoğrafta normal bataryası bu kadar hızlı şarj aldığından bir süre sonra haliyle yıpranıyor ben 1.5 yıldır kullanıyorum hala 5 saate yakın ekran süresi alıyorum bir de hızlı şarj...
60hz sorun değilse yd ip16 al gelecek sene kapanmaya yakın satarsın iphone olduğu için çok değer kaybı olmaz ve baz modeller daha hızlı satılıyor
1756191715
ya da 16 pro alıp yanına ucuz telefon alabilirsin yılın 4 ayı iki telefonla gezersin
Merhabalar bende Intel arc a750 var bu kartlar sahibindende çok ilgi görmüyor ilan gibi aticaktim ama ban yemek istemiyorum burada bilgileri felan versem ban yer miyim
7 8 saat oyunda her telefon 40 dereceyi geçer, bu telefonda ısınıyor ama pek takmıyorsun performansı çok da etkilemiyor 120 fps isen 110 falan olursun en fazla