Aga ben ekran kartı değişeli 6 ay falan oldu bu rom atma olayı da senin kartı garanti dışı bırakır haberin olsun. Yanlış bilgi de vermek istemem, ytden kılavuz video izleyip anladığınızdan emin olduktan sonra vbiosu kurabilirsiniz.
Merhabalar arkadaşlar. Ram yetmediği için hem de valorant gibi oyunlarda bir nebze FPS artışı sağlamak istediğim için ram yükselttim 16GB 2133mhz den 32 gb 3200 MHz ramlere geçiş yaptım ancak Robloxa girince bir sıkıntı olmaya başladı
Oyunda yeniden doğarken ya da esc menüsünü açarken bu...
Merhabalar arkadaşlar son zamanlarda bilgisayarda rastgele takılmalar oluyor mavi ekran yiyebiliyorum.
özellikle en çok Video izlerken / Oyun oynarken, Discordda arkadaşlarla takılırken yaşıyorum bu durumu.
sürekli rastgele takılmalar oluyor düzeliyor ancak düzelmezse mavi ekran alıyorum...
// MİCROSOFTTAN ALINTIDIR
Eğer bilgisayarınızın güç seçenekleri arasında Nihai Performans seçimi de olsun istiyorsanız aşağıdaki yolu takip edebilirsiniz.
1) Yönetici haklarıyla Komut istemi penceresi açın.
2) Bu pencereye powercfg /DUPLICATESCHEME e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61...
selamlar @Emmree öncelikle tüm 2005 lilere geçmiş olsun çıktık sınavdan
şöyle, windows 11 olan ssdleri taktım valorant sorunsuz açılıyor ama o SSD'lerde de ban sorunu var disk banı yüzünden hile bile açmasam ban yiyor giriş yapılan hesaplar.
windows 10 1809 sürümünde yaşıyorum bu internet...
başka kablo yokki hocam koridorda duvarın dibine sabit kablom ve kabloyla neden alakalı olsun ki valorantı açmadıkça internet sorunu yok ama açarsam oyun açılmadığı gibi internetimi bozuyor.
1686934770
usb wifi adaptörüm var taktım girdim sorun yok neden kabloda sorun var hwid banım vardı spoof...
@Emmree bump için özür dilerim kimse yazmadı sabahtan beri sen bakarsın belki diye etiketliyorum
yaşıtız ama sen her şeyi benden daha iyi anlıyorsun 3 yaşımdan beri pc kullanmama rağmen ;)
valoranta girince internet kesiliyor yada VAL 51 ya da VAL 43 hatası geliyor ama onun dışında hiçbir sorun yok..
Yaptıklarım:
riot clienti tekrar kurmak
ethernet driveri yeniden kurmak, speed & duplex ayarı
pcyi defalarca yeniden başlatmak
sfc ve DISM cmd komutları
internet sağlayıcımı arayıp...
Bu flaşladığım şey gopupdater ile oluyor ve başka vbios bulursam deneyeceğim umarım bi secure boot uğruna kartı brick etmem. Anakart banını kaldırmak için spoof yaptım garanti de kabul etmez anakartı yada ekran kartımı
1686491826
@Emmree çok teşekkür ederim hocam Techpowerupdan başka bi rom...