wamp06 isimli üyenin son içerikleri

1. W

Yardım AptekTeknoloji denen firmanın sahtekarlığı ve müşteriyi mağdur etmesi

Güncelleme : Ayrıyeten numaramı bulmuşlar nereden bulduklarını bilmiyorum bu bile suç olabilir, "UMARIM BENDEN ALDIKLARI PARA ÇOCUKLARININ KEFEN PARASI OLUR" bu sözümden dolayı bana dava açıcaklarmış :) Yaptıkları pislikler yetmiyor bir de şikayet ediyorlar. 1763468688...
  2. W

Steam hesabımdan instagram hesabımı bulmuslar

Sosyal mühendislik yapmış olabilirler arkadaş çevreni vb yorumlaştığı kişiler vb. Bağlantı kurduğun her yerle ilgili bilgileri toplayıp bulmuşlar olabilirler.
  3. W

Şuan kullanmadığım ürün değişim yerine garantiye gidiyor şaka gibi.
  4. W

Hocam burada insanları enayi yerine koymaları çok zoruma gidiyor.
  5. W

Siparişi çoktan kargoya verdim hocam yolda .s
  6. W

Çok haklısınız belki de bu konuda ufakta olsa şansım varmış tüm bileşenleri yakabilirdi.
  7. W

Hocam Aptek teknoloji ile 30 dakika konuştum malesef bozuk plak gibi yapabileceğimiz hiç bir şey yok teknik servise gidecek dediler. Bende tekrar N11'i arayarak olayı anlattım ve onlarda bana teknik servise gitmesi gerekiyor yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Aptek teknoloji'ye Tüketici...
  8. W

Hocam bana dedikleri şu teknoloji ürünlerin de kutu açıldımı garantiye gitmesi şart yapabileceğimiz bir şey yok diyip geçtiler. Kendilerine bir şey olmayacağından o kadar eminlerki umursamıyorlar bile.
  9. W

Selam herkese. Öncelikle geçmişte bazı konular açtım bilgisayarımın reset atmasıyla ilgili bir çok kişi bana psu almamı tavsiye etti ve gerekli testleri yaptıktan sonra psu almaya karar verdim. N11 üzerinden "Aptek Teknoloji" mağazasından "Nzxt C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750W 80+ Bronze" ürününü...
  10. W

Yardım Nzxt C750 PSU Aldım ve böyle ses çıkarıyor?

https://aptek.com.tr/ Satın aldığım yer burası araştırdığımda gördümki bir çok kişiye de 0 işlemci yerine 2.el işlemci göndermişler umarım sıkıntı yaratmadan değişim yaparlar.
  11. W

Nasıl iade kabul etmezler hocam?
  12. W

Hocam büyük ihtimal bana itelemeye çalıştılar tutar belki diye tutmadı ama iteleyemediler. Onlara ulaşacağım ve umarım değişimi kabul ederler her şey açık ortada belli. Yani normal şartlarda değişim yada iade yapılır ama bilirsiniz herkes birilerini skme derdin de olduğu için umarım öyle bişi...
  13. W

Selam herkese.. Bilgisayar reset atması üzerine N11 üzerinden Nzxt C750 aldım ve taktım. Sorunsuz oynuyordum 4-5 saat arası bir şey oldu sonra evde jeneratör çalıştırıyomuşum gibi ses çıkarmaya başladı ve geceydi tüm aile uyandı başıma toplandı. Satın aldığım link ...
  14. W

Yardım Sistemim için bu PSU'yu almayı düşünüyorum

Peki hocam sanırım bu PSU da karar kıldım alacağım.
Geri