Neler Yeni

Yardım Nzxt C750 PSU Aldım ve böyle ses çıkarıyor?

wamp06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kaan
Selam herkese..

Bilgisayar reset atması üzerine N11 üzerinden Nzxt C750 aldım ve taktım. Sorunsuz oynuyordum 4-5 saat arası bir şey oldu sonra evde jeneratör çalıştırıyomuşum gibi ses çıkarmaya başladı ve geceydi tüm aile uyandı başıma toplandı.

Satın aldığım link : https://www.n11.com/urun/nzxt-c750-...an-guc-kaynagi-48469755?magaza=aptekteknoloji

WhatsApp Image 2024-12-29 at 04.24.14.jpeg

Bana gönderdikleri PSU'yu ilk kutudan çıkardığım böyle sesler geliyordu ve aldırmadan takmıştım.

Gece Aniden çıkardığı ses ve bu bi 3 kademe altı ilk sesli çalışmaya başladığın da ev sallanıyodu :D

Satriani

80+ Bronze
Selam herkese..

Bilgisayar reset atması üzerine N11 üzerinden Nzxt C750 aldım ve taktım. Sorunsuz oynuyordum 4-5 saat arası bir şey oldu sonra evde jeneratör çalıştırıyomuşum gibi ses çıkarmaya başladı ve geceydi tüm aile uyandı başıma toplandı.

Satın aldığım link : https://www.n11.com/urun/nzxt-c750-...an-guc-kaynagi-48469755?magaza=aptekteknoloji

Alıntıyı görüntüle

Bana gönderdikleri PSU'yu ilk kutudan çıkardığım böyle sesler geliyordu ve aldırmadan takmıştım.

Gece Aniden çıkardığı ses ve bu bi 3 kademe altı ilk sesli çalışmaya başladığın da ev sallanıyodu :D

Elinde video da var, daha takmadan salladığında içerden gelen ses normal değil zaten.
Ben olsam direkt değişim isterdim.

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Civata tarzı bişey galiba devre üzerine gelirde anakart ve ekran kartına yüksek voltaj verdiğinde sıkıntı durumlar olulacaktır

wamp06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elinde video da var, daha takmadan salladığında içerden gelen ses normal değil zaten.
Ben olsam direkt değişim isterdim.
Hocam büyük ihtimal bana itelemeye çalıştılar tutar belki diye tutmadı ama iteleyemediler. Onlara ulaşacağım ve umarım değişimi kabul ederler her şey açık ortada belli. Yani normal şartlarda değişim yada iade yapılır ama bilirsiniz herkes birilerini skme derdin de olduğu için umarım öyle bişi yapıp uğraştırmazlar.

Birisii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
SRKN G.
Bu markada bile böyle şeyler varsa sıkıntı yav alacaktım vazgeçtim canımı çok sıktı

Birisii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
SRKN G.
guzel model aslında bazılarında boyle problemler oluyor
Sıkıntı yav o riski göze alamayız birde sistemi yakarsa geçmiş olsun, iade felan da kabul etmezler şimdi önerebileceğiniz 750W veya 850+80 gold veya bronze başka PSU varmı

wamp06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kaan
Sıkıntı yav o riski göze alamayız birde sistemi yakarsa geçmiş olsun, iade felan da kabul etmezler şimdi önerebileceğiniz 750W veya 850+80 gold veya bronze başka PSU varmı
Nasıl iade kabul etmezler hocam?

muhammet_ctnky

80+ Bronze
Açık bir şekilde bozuk ürün yollamışlar geri gönderin.
Bu markada bile böyle şeyler varsa sıkıntı yav alacaktım vazgeçtim canımı çok sıktı
Aslında bu fiyat bandındaki en kaliteli psulardan biri ancak firma bozuk ürünü itelemeye çalışmış

wamp06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kaan
Açık bir şekilde bozuk ürün yollamışlar geri gönderin.

Aslında bu fiyat bandındaki en kaliteli psulardan biri ancak firma bozuk ürünü itelemeye çalışmış

Satın aldığım yer burası araştırdığımda gördümki bir çok kişiye de 0 işlemci yerine 2.el işlemci göndermişler umarım sıkıntı yaratmadan değişim yaparlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,997
Üyeler
164,081
Son üye
unalyesilyurt
Top Bottom