Wangreih isimli üyenin son içerikleri

1. W

Kablonet modem ile Xiaomi router 3c hız kaybı

Modem yatak odasında salonda router kullanıyorum diyor?
  2. W

Kablonet modem ile Xiaomi router 3c hız kaybı

Router, modeme Wi-Fi ile mi bağlı?
  3. W

KABLONET İnfinity 401 Modemden memnun değilim yeni modem önerisi.

Router kullanmak ping sorununu çözer mi? Modeme CAT6 kablo ile bağlayacağım Aynı şekilde bana da modemlerinin olmadığı söylendi. 1729792442 Ayrıca 7 metre mesafe olan odada çekmiyor ne gariptirki 9 metre mesafe olan odada çekiyor.
  4. W

saat geç oldu yarın arayacağım, şimdilik şikayet yazdım site üzerinden. durumla ilgili gelişme olursa buraya yazarım.
  5. W

Zaten suanki modemi kiraliyorum bu modem de ayni kiralama bedeline sahip degil mi?
  6. W

Peki kablosuz baglantida oyunlarda ping bakiminda herhangi bir sorun yasadin mi? 1729707101 Ilk sorum su olacak, değiştirmek için online hizmetlerden yazarak şikayet mi olusturayim yoksa arayarak mi problemi bildireyim Ikincisi, bu modemin kablolara uyumlu olmasi veya olmamasi gibi bir durum...
  7. W

Router mı alınmalı yoksa bu model ile değişim mi talep edilmeli ve bu attığın modelin çekim gücü nasıl.
  8. W

Öneri Türksat kablonet infinity 401 modem için asus dsl-n16 router kullanabilir miyim

Hortlatiyorum da hangi model router aldin ve memnun musun?
  9. W

2 Kat Yukarıdaki Modemden WiFi Nasıl Çekilir?

Hocam benim de bir sorum olacaktı router almayı düşünüyorum Mercusys MW305R modelinden. Evde Infinity 401 marka modemim var router alıp kablolu bağlantı yapıp kullanacağım. Ping sorunumu çözer mi? Çünkü oyun oynarken mesela 30ms isek arada 60 70 oluyor saliselik, 2 ila 5 saniye arasında 300-500...
  10. W

2 sorum var Yardım ??

1. Soruna cevap, Head & Shoulders 2. Soruna cevabım yok. 1729705778 Ya da 2.'ye şunu diyebilirim Dove sabun alıp yüzünü her ne zaman yikayacaksan o sabunu iyice yüzüne sürüp yikaman.
  11. W

Ben de aynı sorundan müzdaribim ayar yapmak kurtarmıyor router almayı düşünüyorum.
  12. W

Infinity 401 Modem için Router önerisi

Router almayı düşünüyorum benim odam hariç bazı odalarda çekmiyor. Bende ise ping sorunu var Istanbul sunucularına 30ms ile bağlanıyorum bazen aniden 500ms'e çıkıyor bazen 500 ila 1000 ms arası dolaşıp tekrar 30ms oluyor. Kablolu bağlantı yapmama imkan yok önermeyin. Router önerecek olsanız ne...
Geri