2 sorum var Yardım ??

D3atlY

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
155
1.si saçım çok dökülüyor ve çok zor taranıyor hangi şampuanları önerirsiniz 2.si ise anlımda ve burnumda pütürlerim var siyah nokta tarzında bunları nasıl giderebilirim teşekkürler

1. Soruna cevap, Head & Shoulders
2. Soruna cevabım yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya da 2.'ye şunu diyebilirim
Dove sabun alıp yüzünü her ne zaman yikayacaksan o sabunu iyice yüzüne sürüp yikaman.

Doktora danış, özellikle ikinci sorun için yanlış bir şey yaparsan kansere bile çevrilir... Burdan sağlık sorunlarınız için ciddi bir beklentiniz olmasın.

1. Soruna cevap, Head & Shoulders
2. Soruna cevabım yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya da 2.'ye şunu diyebilirim
Dove sabun alıp yüzünü her ne zaman yikayacaksan o sabunu iyice yüzüne sürüp yikaman.
zaten head shoulders kullanıyorum yıllardır 2. deneyeceğim

1.si saçım çok dökülüyor ve çok zor taranıyor hangi şampuanları önerirsiniz 2.si ise anlımda ve burnumda pütürlerim var siyah nokta tarzında bunları nasıl giderebilirim teşekkürler
Bir dönem elidor ve saç kremi kullanmıştım saçları gayet güzel açıyor kremi ama şuan clear kullanıyorum kahve cekirdeklisini oda güzel bir izlenim bıraktı

Bioblas şampuan öneririm, bende clear kullanıyordum çok dökülüyordu. İlk kullanımda direk gozle görülür dökülme azaldı

ben head&shoulder kullanıyorum ama bırakıcam. Çünkü saçlarımı kurutuyo artık ve dökülmeye başladı. Evet kepek yok ama kurutma olayı ciddi. Bioblas bakıyorum bende hangisi uygunsa alıcam. Birde birkaç saça iyi gelen yağları kullanmaya başlicam

Cildiye'ye Git Çözümünü Söylesin Nasıl Fikir?
Adam saçım dökülüyor sorusuna head and shoulders kullan diyor sence burdan bilgi almak mantıklı mı :D

Hocam şahsen sana tavsiyem klasikleşmiş Head&Shoulders den uzak dur çünkü eskisi gibi üretilmiyor artık gitgide bozdular kaliteyi.
bide onun gibi kat ve kat güzel şampuanlar var onları alabilirsin dermolojik olarak test edilmiş onları alman daha iyi olur bence.
şahsen H&S ile uzun süre denedim fakat son 1 senedir hiçbir işe yaramıyor bende başka şampuana geçtim her gün yıkamam dışında bir sorun yok.

Kardeşim babanda amcanda dedende soyunda saç dökülmesi varsa ne yaparsan yap fayda etmez maalesef.

Maalesef aynı durumdan müzdaribim ve ne yaptıysam bütün yöntemleri denedim olmadı.
anne tarafına çekme ihtimalimiz olmazmı dayılarıma çok benziyorum

Geri