W

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• W
      Warcate, Yeni anakart almalı mıyım? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      işte ondan dedim zaten fatura alabilirsen diye, arayıp şansını dene bence en kötü eski ürünün şuan elindeki ürünle değişim yapıldığını ve garanti kapsamında...
    • W
      Hayır bozulma vs. söz konusu değil, birde aldığın yerden eğer bu ramlere uygun fatura alabilirsen satarken işin çok kolaylaşır birçok alıcı (buna bende...
    • W
      https://www.itopya.com/gskill-64gb-2x32gb-trident-z5-neo-rgb-ddr5-6000mhz-cl28-amd-expo-dual-kit-ram_u28767...
    • W
      kutunun arkasında barkod kısmını çekip atarsan bakalım bi piyasası ne durumda
    • W
      Tüm sistemi satıp sıfırdan toplamak istersen maliyetin yukarıda yazdığım rakamların en az iki katına gelir, bence şuan öyle bi işe kalkışmana gerek yok...
    • W
      Eğer şuan alma imkanın varsa birçok satıcıda bayram indirimi var değerlendirebilirsen daha uyguna almış olursun, parçaların linklerini bırakıyorum gskill...
    • W
      ramleri, anakartını ve işlemcini hemen sat aynı paraya kendine amd ryzen 5 7500f, uygun fiyatlı am5 soket bi anakart ve 2x16 gb ddr5 ram satın al, hem am5...
    • W
      Asus prime 850w alıcaktım aynı paraya biraz önce bunu sipariş verdim, artıları; 1350w, örgü kablo, japon kapasitörler ve B+ segment sende...
    • W
      Warcate, Kasa-PSU kategorisinde Öneri Asus Prime 850w vs Enermax DFX 1350w başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar Ryzen 7 9700x RTX 5070 sistem topluyorum fakat güç kaynağı konusunda kararsızım sistemin olabilecek bütün bileşenlerini Asus tercih ediyorum...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,194
Üyeler
175,001
Son üye
.eRCaN.
Geri