arkadaşlar aliexpress ten ekran kartı almayı planlıyorum bildiğiniz veya daha önce satın aldığınız bir satıcı biliyor musunuz? rx 470 almayı düşünüyorum eğer anlıyan varsa aliespressten bir linki atabilir mi?
arkadaşlar merhaba yakın zamanda 1 tane daha windows 10 sıkntısı için yardım istedim bu da ikincisi. windows 10 a geçtim ve aygıt yöneticisine girdiğimde ekran kartım gözükmüyor. görüntü bağdaştırıcısı kısmında microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı yazıyor ve dxdiag da ekran kartım gözükmüyor...
arkadaşlar windows 10 a daha bugün geçiş yaptım ve directx 12 yüklü olarak gözüküyor. ve microsofttan directx11 ile ilgili ne varsa indirmeme rağmern directx 11 isteyen bir oyunu açamıyorum. bi bakar mısınız?
fanları falan kontrol ettin mi fazla pislikten tıkanmış olabilir bu yüzden işlemcin fazla ısınıp pc nin kapanmasına sebep olabilir. eğer uzun zamandır temizlenmiyorsa içini açıp bi temizlemeni öneririm.
Arkadaşlar oyunlarda genel olarak bi süreden sonra bilgisayar hata verip atıyor. Sonradan tekrar bağlanabiliyorum ama o aradaki 2 dakika gidiyor. Genel olarak league of legends da karşılaşıyorum. Bi çözümü olan varsa anlatabilir mi ?