Öncelikle merhaba steam hesabı benim ve 2 tane arkadaşıma hesabımı verdim ve steam hesabım değerli en az 1100 doları vardır 3 kişi kullanırsak bişey olurmu
Not: Birimiz oyun oynarken diğerleri oyun girmiyoruz
kral epicte yokmuş ki :) steam de var ama indirim bitcek 20 dk sonra maddi sıkıntılardan alamıyomda neyse epicte michonne varmış onu alcaz oynucaz
1744735772
tamam knk epicten almışım zaten önceden ordan oynarım
selam islam ve oliveira ilgili bir edit yapıcam ve bana şampiyonlukları "hafif siklet "gibi , kemer savunma sayıları , rekorları yani khabibinki gibi "29/0 "gibi ve son olarak ufc ye giriş seneleri lazım ben araştırdım ama çoğunu bulamadım ufc ile ilgilenenler varsa yardımcı olabilir mi
Selam şimdi ben 10. sınıfım meslek lisesinde okuyorum ve okulumda gastronomi bölümü yok başka okulda gastronomi bölümü var ben bilişim okuyorum. Üniversite hedefim ise izmir ekonomi gastronomi bölümü veya eskişehir osmangazi üniversitesi .Şimdi ben meslek lisesinden diğer okula gitsem zaman...
Selam temmuzda A1 ehliyetimi alıcam 125 bin lira gibi bi bütçem var. Parça kalitesi iyi olup cool durup bide 125 cc olmasına rağmen hızlı giden motor önerir misiniz? bide parçası kolay bulunsun
Selam temmuz gibi ehliyetimi alıcam 90 , 100 bin gibi bir bütcem var. 100 cc veya 80cc scooter bakıyorum böyle hem hızlı gitsin hemde cool dursun hangi motoru almalıyım