Herkese merhaba arkadaşlar malum ram krizi 2. elden neo forza 5200 cl 40 rami 6250 tl ye aldım ve sk hynix çip olduğunu bilerek aldım 5600 mhz cl46 micron falan almak istemedim.
işlermcim 9600x anakartım b650 a pro wifi demek isteyeceğim o ki ikisi de kaliteli laki rami 5200 üsrtüne...
hocam çok laptop kullandım ve pc mühendisliği son sınıf öğrencisi ve aynı zamanda anakart teknisyenliği yapan birisiyim güncel hiç bir laptobu önermiyorum rog strixler dahil artan maliyeti kısmak için 130k lık pc de usb portlarında geri besleme engelleyici yok flashı kastırarak takınca ultra 9...
ben zaten 32 olsun diye demedim knk hesaplayarak gittim 0 rame para vermesin ve daha ekran kartı almamışken bence hiç gerek yok 10 k ekran kartına vermeye demek istedim çünkü 10 k verse ya da 7 k alsa arkadaş farkı anllamayacak
kanka ben sana şöyle toplayayım benim kendiş fikrimce sende cs oynuyorsun bende 14k işlemci sıfır şekilde 7 k msi anakart ram bence 2. elde temiz ramler var garantili vs aynı ramden 2x 16 şekilde 15k ya bulabilirsin ben az önce neo forza rami 6250 tl ye aldım hyniix çipli geriye ssd ve ekran...
o zaman 200 de kalacak kanka kupon bikmiş olabilir epeyin sitesinden yönlendir kendimi şu linkden https://www.epey.com/anakart/msi-pro-b650-a-wifi.html
vallaha kanka çok araştırdım donanımdan anlarım kullandıkları kondansatör kalitesi vs üst düzey ben bu fiyata daha iyisinin olmayacağına eminim sepette troy karta epey250 kodu ile 250 tl daha indirim eklemeyi unutma ama
kanka sen bana güvren al geç oc falan yapmayacaksın aten biosa gir sade pbo ayarlarını yap ama youtubeden bakarak halledersin kalan bütçeni ekran kartında segment seçerken yaparsın
1775589382
msi b650 a pro yu indirim bitmeden al en kötü iade edersin içine sinmez daha iyisini bulursan
yani şuan mantıksız gibi duruyor ama ilerde 6800xt ya da 5070 alabilirim amacım güçlü bir işlemci kimse söylemez ben diyeyim bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim donanım alanında çalışıyorum mimari olarak 9000 serisi ile 7000 arasında çok var 7000 hatalı bir mimari tasarımı ve 9000 de...
kanka ilerde 9800x3d almak hayalşm var sadece cs oynuyorum ekrankartı dert değil 2070s e oc yaptım kas gücünde 3060 ti gücü alıyorum fpslerim yeterli 5600 4.8 ghz de kullanıyordum sık sık 300 altına düşüyor yani ben 7500f alıp gene sorun yaşamak istemiyorum.
kanka sen ömürlük bişi topluyorsun demekki ona bişi diyemem ben üniversite öğrencisiyim her detay benim için çok önemli ben şuanda ram eksiğim var sadece
9600x 7500 tl
neo forza ram 6500 tl anlaştım kargolaması kaldı
msi b650 a pro 6900 tl
Enermax Starryfort Sf70f Argb kasa psu yok 2k
psu...