Varmış. Bende inanamadığım için kaç kere aratmıştım. Hatta sonra yapay zekalara sordum. Sonuç hep pozitif.
1741816759
Hocam ne yazık ki elimden başka bir şey gelmiyor.
Hocam, eski bir Tiktok trendi vardı oradan yola çıkabiliriz. "İnsanlar bizi böyle görüyor." kameradan uzaklaşınca efekt yüzümüze yakınlaştırıyo ve insanların bizi öyle gördüğünü görüyoruz.
Üstte ki ne kadar gerçek bilmem. Sadece şunu söyleyeyim, başkaları sizi kendinizi gördüğünüzden daha...
Bana tuhaf geldi. Kapıların altında küçük bir aralık olması lazım. Oradan hava giremiyor mu? Küçücük çocuk odada ki bütün havayı bitirdi mi? Yani, ihmalsizlik evet haklısınız. Başımız sağ olsun diyelim.
İlk olarak doğum gününüz kutlu olsun. Güzel bir yaş geçirmenizi diliyorum. Yüksek ihtimal yaşınızın ilerlemesi ile gelen zamanın azalma/geçmesi hissi ile olumsuz düşüncelere kapıldınız. Size şunu söyleyebilirim ki. Hayat akışına bırakılmaz. Hayat beklentiler ile geçmez. Her konuda bizim bir...
Göz korkutmak için 15 demiştir. Birazcık ısrar etseniz 2 güne verir diye düşünüyorum. Hatta 2 gün bile değil, genel olarak yaramazlık yapan bir öğrenci değilseniz verir diye düşünüyorum.
Evet, biliyorum. Hocamız sadece çok basit ve kısa bir açıklama yapmış. Kısa videoların odaklanma süremizi kısalttığını artık bilmeyen yoktur diye düşünüyorum.
Sonunda abartmadan bir yazı. Başkası olsa saymaya başlar. Hayat kalitem arttı, uyku seviyem arttı, odaklanmam arttı... Gibisinden. Tebrik ederim hocam.