We_need_meet isimli üyenin son içerikleri

1. We_need_meet

Sorun yaratan benmiyim?

Yaptığınız hata bu. Hiç kimseye kendinizden fazla değer vermeyin. Kızı da bırakın gitsin böyle ilişkisi varken başkaları ile ilişki yapan kişiden (Evet kişiden.) size hayır gelmez. Onu sevmeyi bırakın, 3 haftaya kendinizi daha iyi hissetmeye başlarsınız.
  2. We_need_meet

IPS monitör ışık sızması miktarı normal mi?

Kesinlikle, hatta götürmememin bir sebebi de oydu. Dedim gösteriyor, çok etkilemiyor sağlık olsun olurda kendiliğinden bir şey olursa garantisi devam ediyor zaten o zaman düşünürüz ki umarım öyle bir şey olmaz.
  3. We_need_meet

Götürmekten vazgeçtim. Şu an ki hali beni çok rahatsız etmiyor. Aslında yapay zeka ile konuşmam sonucu götürmekten vazgeçtim bana "Parlaklık kısılınca, o parlaklık da kısılıyorsa IPS Glow" dedi bende baktım gerçekten parlaklık azalıyor o yüzden. Dediğim gibi fotoğrafta daha fazla belli oluyor...
  4. We_need_meet

Yardım Ders için alınır mı?

Sadece ders yapmak için bu kadar pahalı bir bilgisayar almanıza gerek yok. Bu daha çok oyun bilgisayarı ama tabii siz bilirsiniz.
  5. We_need_meet

Aynı ürün 2 farklı arıza ayıplı mal sayılır mı

Eğer aldığınız zamanın üzerinden çok geçmediyse, çok geç olmadan aldığınız yere bildirin ve iade etmeye çalışın. Özellikle aldığınız ürün hakkında ki diğer yorumlara bakın eğer çabuk bozulması vb. Şikayetler azsa ayıplı mal olabilir.
  6. We_need_meet

Anime izlemek için site önerisi

Tranimeizle kullanıyorum ama biraz eski ve çok eski animeler, oynatıcıların bozuk olması sebebiyle izlenmiyor. Turkanime'de çoğunlukla izleyebilirsiniz hem geniş bir anime arşivine sahip. Anizim'de izlenmeyen bir anime ile karşılaşmadım (Eksik olan vardı ama izlenmeyenle karşılaşmadım.) Bu...
  7. We_need_meet

Çok samimi olduğum arkadaşım artık hal hatır sormuyor

Çok duygusal olmak hayatta insanı üzer. Yapabileceğiniz tek şey aranızı açmak olur ilk süreler kendinizi kötü hissedebilirsiniz ama takmamaya çalışın. Sizi değersiz hissettiren, yokmuşsunuz gibi hissettiren kim varsa hayatınızdan çıkarmanız, olmadı onunla münasebetinizi azaltmanız gerek. Hayatta...
  8. We_need_meet

Cevabınız için teşekkür ederim. Bakınca sizinkinin yanında durumu kötü, aldığım yere belirteceğim bakalım sonuç ne olacak.
  9. We_need_meet

Google'da ışık sızma testi yazdım ve ilk çıkan siteyi kullandım. Kasamdan birazcık yansıma gelebilir diye üzerini havlu ile örttüm yani sanırsam simsiyah hali bu bir de parlaklığı kısarak deneyeyim. 1763569280 Parlaklığı az halinde azalıyor evet bu kadar fazla olmuyor. Gelen mesajlara göre de...
  10. We_need_meet

CD Okuyucu USB ile takınca görmüyor YARDIM

Belki harf atanmamış olabilir. Başlat tuşuna (Windows logolu yer.) sağ tıklayın ardından "Disk Yönetimi" ne tıklayın. Orada harflendirilmemiş disk var mı diye bakın. Eğer varsa diski biçimlendirin (Google'dan bakabilirsiniz.) ve sonra kullanabilirsiniz. Eğer yoksa sorunun ne olduğunu bilmiyorum.
  11. We_need_meet

CD Okuyucu USB ile takınca görmüyor YARDIM

Usb yi önden taktıysanız olmamış olabilir. Usb yi anakartın oradan yani pc nin arkasından takmayı deneyin.
  12. We_need_meet

IPS monitör kullanıyorum, normalde IPS monitörlerde ışık sızması normal diye biliyorum ama çok anlamadığım için sormak istedim. Siyah ekranda belli oluyor, kırmızı veya yeşil ekranda belli olmuyor. Fotoğrafta belli olduğu kadar gözle görünmüyor. Monitörün modeli: Philips Evnia 24M2N3200S...
  13. We_need_meet

Garantiden hangi kartı almalıyım

Tory heryerde geçmiyor diye duymuştum bunlardan en çok duyduğum Troy'un Steam de geçmediği ve Gençbonus denen kartın da kredi kartı olduğunu duymuştum. Eğer harcamalarınızı kontrol edebilecekseniz veya çok harcamayacaksanız Gençbonus'u alabilirsiniz ama yine de siz karar verin.
  14. We_need_meet

5000 tl ye monitör önerisi

Hocam çok da anlamam ama yine de yardımcı olmak istiyorum. https://www.itopya.com/philips-evnia-24m2n3200a-24-180hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-pivot-hdr10-fhd-ips-gaming-monitor_u26636 Eğer seçenekleriniz olursa belki bu seçenekleriniz arasında yer alabilir.
  15. We_need_meet

3-4k tl monitör önerisi

https://www.itopya.com/philips-evnia-24m2n3200s-238-180hz-1ms-hdmi-dp-gsync-hdr10-fhd-ips-gaming-monitor_u26451
Geri