doğru ama o mesleği hiç yapmayacağım staja gidersem tek işten sonra birde 2 gün okuldan sonra akşam ve hafta sonu tatilinde çalışabiliyorum çok zaman kısıtlıyor :/
seneye staj var baya zaman kısıtlıyor üniversite hedefim var 4 ay kadar oldu ders çalışmaya başlayalı okullar tekrar başlayana kadar ayt bitmiş bile olur ama yine korkuyorum sorumluluktan vs. staj hem okul çok zamanımı yicek ders çalışamayacağım zaten okulda temel matematik var sadece.
Merhaba, ben meslek lisesinde okuyorum 11.sınıfım Anadolu'ya geçersem bizde ki biyoloji fizik kimya falan hiç sınavı dersi falan yok ama geçersem ne olur, ilk dönem sınavları 0 mı yazılır, muaf mı olurum? Yardım edin.
hocam tecpro 24g4ha önerdiler bağlantı gönderip reddettim ertesi gün aradılar doa formu yollayacaklarını söylediler bu gün geldi ince hesapla iletişime geçin para iadesi veya değişim talep edin dediler doa formunda da bayiden değişim yazıyor.
Hocam tecpro ile işim bitti, İncehesap ile iletişime geçin dediler. bende yarın e posta atacağım aoc artık istemiyorum. asus veya başka model istesem illa aoc mi önerecekler?
AOC 24G4X monitörüm vardı, yatay çizgi falan atıyordu; teknik servise gönderdim, değişim raporu çıktı ve eve gönderdiler.
İncehesap'a "AOC daha istemiyorum, ASUS TUF istiyorum." dedim; verirler mi?
İsteyeceğim monitörler bir tık daha iyiler, sizce verilir mi?
Hangisini isteyeyim? Buradan...
Merhaba arkadaşlar havalar sıcak olduğu için ısınıyor baya ekran kartı max 74 derece oluyor ama işlemci 80 85 derece oluyor fotoğrafta doğru yönde takılmış mı fanlarım ?
Merhaba Gigabyte B550M K alacağım bu alınır mı?
https://www.hepsiburada.com/gigabyte-b550m-k-ddr4-4733mhz-oc-hdmi-m-2-dp-matx-am4-p-HBCV00005BP21D?magaza=Aptek&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.36.6