kabloları genelde kaliteli oluyor asiahorse'un fakat fanlarına güvenilir mi? emin değilim bende sağolun öneri için bu ara. Başka modellerde var mı bildiğiniz...
Arkadaşlar kasam için reverse fana ihtiyacım var, akvaryum kasa kullanıyorum ve kasanın fanları pwm değil anakartımda da voltaj dc modu yok kafa ütülüyor...
occt extreame modda zaten bu derecelere çıkması normal diye biliyorum, cinebench yapın 80 dereceyi geçmiyorsa bence sorun yoktur 360mm sıvı soğutmayla.
Ouundan oyuna değişiyor. Multi oyunlarda pek tavsiye etmem ama hikayelerde çok iyi çalışıyor bende. Özellikle cp77 de baya baya yükseltti sayılır. Fps e...
Windows XP ve Windows 7 dönemi garip donmalar olmuyordu. Ama bol bol mavi ekran gördüm. Win10 ve 11 en büyük sorunu ayarlar vb. internetten veri gösteren...
windowsta yapabildiğimi linuxta yapamıyorum mac ise abartı pahalı ve upgrade imkanı yok. Bu durumda windows kullanmayalım da ne kullanalım söyler misin ...
çok sağolun cidden işime çok yaradı özellikle Lian Li, ilk attığınız msi ve montech xr en beğendiklerim. bir bakayım tekrar karar vereceğim çok sağolun...