daha yeni aldığım bugün kullanmaya başladığım bir mouse var gampower radus diye beyaz modeli de var istersen araştırabilrisin bence gayet yeterli ancak elin...
kalite istiyorsan kingston ve samsung, kalite f/p istiyorsan kioxia iyidir. Genel olarak markanın çok önemi olduğunu düşünmüyorum helede bu ram krizinde...
Şu anda gamepower ursa kullanıyorum ama beyaz sistem dizeceğim ve mouse u da beyaz istiyorum,
normal bir şey olsa yeter uçuk şeylere 8k poling rate gibi...
hocam bunun mikrofon tutucusu var bende açıkçası iyi değil bu model, masda uzun kullanımda iz bıraktı ve sıkma yeri zamanla esneyip zorlaşıyor sıkması...
Mini led de çok güzel hocam ben memnundum fakat şimdi 380Hz monitörüme geçiş yaptım FPS oynuyorum diye.
1768663422
Yüksek hz ve mini led ve va panel olduğu...
hayırlı olsun hocam inşallah severek sorunsuzca kullanırsınız, bir de yanlış bakmadıysam bu monitör va panel, tercih ederken bu yüzden mi ettiniz daha...
Olsa önerirdim fakat reverse fanlar çok az var.Corsair Rs120 var fakat sessiz olmadığı şikayeti fazla.Sessizliğini geçtim öyle olsa bile bu sefer cfm değeri...
hocam ben lian li yi açıkçası kazık buluyorum, teknolojik maharet iyi malı uygun fiyattan sunmakta bence ve lian li 3 fan için 2. el r5 5500 5600 fiyatı...
Bence geleceğe dönük olarak bulabiliyorsanız 2 el 4070 ti falan alabilirsiniz. ya da rx 9070. 12gb vramli kartları ben çok önermiyorum artık.
Ben olsam 2...