ZTT'nin bu fanları kullanıp sevdiğini izlemiştim ama sizlerden kullanan varmı ? nasıldır bu Aisahorse fanlar ?
kasama 2 tane reverse gerekiyor ve satılan...
kasalı bilgisayar kullanıyorsanız birde anakart ön girişleri deneyin kasanın ya da anakartın kendi girişlerini, hangisini kullanmadıysanız. Onun dışında pek...
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Sistemi Lian Li ekosistemi üzerine kurmamın sebebi görsel bütünlük. Elbette daha uygun fiyatlı ve performans olarak...
bence 100lük olan iş görür ama tavsiyem lian li yerine yine görsel zevkinize uygun başka fanlar alarak fiyata 64gb ram dahil etmeniz olurdu veya en az 48...
Ya zaten %90 Türkiye'de olmayan ürünleri alıyordu millet, onuda gariban adam alıyordu kim dandik 15 günde gelen ürünü alsın zengin olsa. Kaçakçılar, it...
Maalesef öyle, düzeleceğini umuyorum ki en azından bence 30 euro limiti geri gelecektir. Şu an bunu yaparak sadece yurt dışı alışverişini kesmediler...
sert cevap vermenin mantığıı anlamadım ama biliyorsan sıkıntı yok problem gümrüktedir zaten. Bende sipariş verecektim bu olaydan korktuğumdan vermedim...
Baya şikayet konusu bu cidden durum buysa kötü olmuş, daha sağlam bir gümrük yönetmeliğide şart. Mesela 5000 dolar altına %10 üstüne %60 gibi vs. bir şey...
geldiği gibi şarja taktım bi 10 saat civarı falan kullanmışımdır herhalde emin değilima ama araya sınavlar girdi o yüzden kullanamadım şimdi daha yeni...
Siyasete girmiyorum hocam, suçu yönetimde aramakta bir düşünce saygı duyarım ama asıl sorunu yönetime yıkmıyorum. Siyaset konuşarak elime bir şey geçmedi...