W

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• W
      Wexlane, 4000 TL Mouse Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Evet bende attack shark hakkında iyi düşünmüyorum bence yabancıların rampage i gibi 1743368334 Teşekkür ederim hocam benim bilgim yoktu sağolun iyi bayramlar
    • W
      Peki Attack Shark R3 Magnezyum Mouse'u hakkında ne düşünüyorsun hocam? 4000 TL'ye Magnezyum Mouse. Bence kesinlikle bir sorun var.
    • W
      Yok ya normal g pro x superlight almak istiyorum sahibindenden
    • W
      Peki sizce Logitech G PRO x Superlight mi Lamzu Maya X mi yoksa Scyrox V8 mi?
    • W
      Sizede iyi bayramlar.
    • W
      Bende bu cevabın verileceğini biliyordum zaten mouse bana küçük gelir diye kuşkularım var ama olmazsa iade ederim teşekkür ederim iyi bayramlar :)
    • W
      https://www.gaming.gen.tr/urun/630595/scyrox-v8-8k-hz-pixart-3950-sensor-siyah-kablosuz-simetrik-gaming-mouse/ Fazlasına emin olun hiç gerek yok.
    • W
      Wexlane, Mouse / Mousepad kategorisinde 4000 TL Mouse Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar, ben kendime claw grip mouse arıyorum, 4000 TL bütçem var üstüne çıkamam. El uzunluğum 18x10 sizce hangi mouse'u almalıyım? İyi bayramlar :)
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,074
Üyeler
171,305
Son üye