Whitebeard. isimli üyenin son içerikleri

1. Whitebeard.

Kioxia exercia pro hız problemi

malesef nvme slotunun konumu yüzünden soğutucu da takamıyorum hava alacak pozisyonu da yok ürün benim açımdan tamamen işlevsiz ama idefix ürün teslim aşamasında olarak gösterdiği için ürünü iade de edemiyorum 14 günü geçirtmeye mi çalışıyorlar koşulsuz iade için anlayamadım tüketici hakem...
  2. Whitebeard.

gpu 6900xt merc 319, kasa bitfenix pandora full tower, 360mm sıvı soğutucu üst kısımda, fan pozisyonları olması gerektiği gibi hocam. firmware dediğiniz kendi uygulaması "up to date" diyor: bu arada ilgi ve alakanız, yardımlarınız için teşekkür ederim edit: ilerideki aşamada evde yatan arctic...
  3. Whitebeard.

arkadaşlar cevaplar için sağ olun gpunun hemen arkasında olduğu için buna heatsink takma şansım da yok benim, düşük hızlarda kronik olarak seyredecek o zaman da verdiğim paranın anlamı kalmayacak, iade sürecini başlatacağım umarım sıkıntı çıkarmazlar. James Donkey bile 1500 yazmada sıkıntısız...
  4. Whitebeard.

sanırım dediğiniz gibi hocam, tek m2 slotu gpu nun altında kalıyor heatsink takma şansımız da yok bu kronik olarak düşük hızda çalışacak yani
  5. Whitebeard.

ne yapmam lazım tek slotum bu malesef x1 mi diye kontrol ettim x4 de çalışıyor James Donkey daha hızlı çalışıyordu aynı slotta
  6. Whitebeard.

yeni aldım ssdyi bugün geldi, pci 3.0 olduğu için hız kısıtlı biliyorum da bu kadarı bi garip, öneriniz var mı ? 3-4 kere yaptım sonuçlar aynı
  7. Whitebeard.

9800X3D DDR5 6000 Mhz CL 30 Overclock Rehber (Güncellendi)

o attığınız modelden daha uygun fp bir kit var mı piyasada ? yakında ram kiti almayı düşünüyorum msi pro x670-p anakartıma ( 8 aydır sistem yok yavaş yavaş toplayacağım) işlemci geçici olarak 7500f olacak sanırım. edit: 7500f in ram kontrolcüsünden oc potansiyeli beklemeli miyim
  8. Whitebeard.

Bitfenix Cube 360 ARGB sıvı soğutma nasıl sizce?

soğuk iklimde mi yaşıyorsunuz ve de curve var mı ? sıcaklıklarınız çok iyi benim boşta 35/50 yükte 55/75 arası.
  9. Whitebeard.

benim işlemci çok sıcak çalışıyor o zaman, başka bir şey de alsam muhtemelen 70 in altına düşemeyecektik
  10. Whitebeard.

bunu yazdığım günün üstüne montajı ve macunu kontrol ettim, ortada biraz boşluk vardı,oraya pirinç tanesi kadar döküp kapadım önceye göre sessizliği çok daha iyi, boşta ısılar 35 dereceye kadar düştü, cinebenchte fiyatına göre mükemmel performans veriyor. macun olarak yanında geleni kullandım...
  11. Whitebeard.

normalde 360mm soğutucular için üstte yer var ama plastik kısmın bir kısmı engel oldu, kasa işlevli olsa da çok ucuza aldığım için üzülmedim hocam. haklısınız ben beklentilerimi gereksiz yükselttim yorumları okuyunca.
  12. Whitebeard.

2999, ben de bunu iade etmeyi düşünüyorum. ne arkadaşların söylediği gibi sessiz ne de aşırı performanslı kendisi. işlemci boşta 40-60 derecelerde takılıyor, işlemciyi stock bırakırsam 80 i rahatça geçiyor cinebenchte. önceki aiodan performanslı kesinlikle ama fiyatına değer mi bilmiyorum. Ya...
  13. Whitebeard.

sistemin dışında çalıştırmaya başladım hadi hayırlısı
  14. Whitebeard.

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

VEGA 64 LC, gerçekten çok karizmatik bir karttı, bu vakte kadar daha estetik bir gpu görmeidm. şu an kendisi bende değil. soğutma pozisyonu aynı ve fotoğraf net olduğu için bunu kullandım. 1708120647 bitfenix pandora, anakartım çok yaşlı olduğu için üstüne yük bindirmek istemiyorum yoksa...
  15. Whitebeard.

Bu geceki indirimden satın aldım 360 modelini umarım rezil etmez. Şu anki aiomu 2015 civarında almıştım, bunun kadar dayanmasını tabii ki beklemiyorum ama üzmese bari.
Geri