https://www.tech-critter.com/t-force-night-hawk-rgb-ddr4-3200-overview/ bu sitede 4000mhz'ye kadar overclock yapılabildiği söyelniyor hocam. 4000'de 18-22-22-42 oluyor verilecek voltaj değerleri vs yazıyor. 3600mhz'ye overclock için sadece voltaj arttırmak yetiyormus zamanlama aynı kalıyormus...
Bu her oyun için geçerli mi? çünkü rekabetçi oyunlarda bu tarz sıkıntılar yaşamıyorum. Valorant, csgo vs
1586696537
Ayarları xbox one x ayarları ile aynı yaptım bir ara ama bu sefer de sanki hafif buğulu gibi bir görüntü olusuyor o yüzden eski ayarlarına geri döndüm.
Bu arada 60hz 18 inc...
Otomatik kendi ayarlarında oynuyorum girip bakmam lazım ss olarak atarım buraya
1586695635
freesync kapalı kullanıyorum oyunu dediğiniz gibi açıp deneyeyim
Oyunu kendi otomatik ayarlarında oynuyorum. Başlıkta belirttiğim gibi 50-75fps arası alıyorum ama oyun akıcı değil malesef nedenini anlayamıyorum.
Sistem özelliklerim:
Ryzen 5 2600
Asus gaming strix rx480 o8G (1330 cclock 2000 mclock)
Msi b450M gaming plus
Kingston Hyperx fury 2*8gb 2400 mhz...
5 fps için evet değmez. Ben daha fazla bir performans artışı olur diye düşünüyordum. Peki bir şey daha sorsam. Aslında farklı bir konu açılabilir ama benim ramler micron chipli 2400 mhz hızında çalışıyor. 3000mhz çeksem bios ayarlarından sizce bir sıkıntı yaratır mı? Msi otomatik olarak voltajı...
Merhaba forum sakinleri. Yerimizi aldık ve aklımda takılan bir soru vardı onun için sizlere sormak istedim. Elimde samsung bellekli Asus strix gaming rx 480 o8g var. Güncel oyunlarda ve güncel bir driver ile ne derece performans vereceğini bilmiyorum. Daha önce böyle bir işlem yapmış veya hali...