stok sorunu var gibi satıcıları çok güvenilir gelmiyor monitör işlerinde resmi satıcılardan almak istiyorum herhangi bir sorunda ufak markalar ile sorun yaşamak hiç istemiyorum
1736972404
neden hocam?
eğer rekabetçi oynayacaksan prime hesap farketmiyor oyun hile kaynıyor. faceit de prime hesap şart mı bilmiyorum eğer değilse almanıza gerek yok. dediğim gibi rekabetçi oynayacaksınız.
Oyunda kabin içinde 59 fpsye kadar düşüyor oyun ikinci bakış açısında 130 fpsyi görüyor iyice can sıkıyor bu mevzu çözümü bilen var mı? grafik ultrada, orta ayarlarda da aynı sorunu yaşıyorum.
Ekran Kartı: AMD RX Radeon 7900 GRE
İşlemci: Ryzen 7 5800x3D
Ekran: FHD
Ram: 16GB
Arkadaşlar merhaba, sadece cold war oynarken ikinci maçımdan sonra drop sorunu yaşamaya başlıyorum bunun bir çözümü var mıdır fps sabitledim işe yaramadı tüm ayarlar ultrada oynuyorum lowa da çeksem drop devam ediyor. anlık 144den 70fpsye düşüyor sonra geri çıkıyor driverdan her şeyi denedim...
ustam eyvallah 2kya aldım %93 filan kullanıyor görüntü filan muazzam oldu şuana kadar neden ben 1080p oynamışım bu çözünürlük işini yeni öğrendim ya :D Çok sağolasın
Arkadaşlar iyi günler. Far Cry 6'da inanılmaz bir düzensiz ekran kartı kullanımım var %85 ile %70 arasında geziyor ani yükseliyor ve düşüyor o anda drop yiyorum, HD texture packte indirdim sorun devam ediyor cod mw3te %99 sabit kullanan kart bu oyunda kullanamıyor, sorunun 2k kartta 108op...
Red devil fiyat olarak biraz daha üstte kalıyor hellhound ise tek bir sitede stokta ve o sitedenin yorumları iç açıcı değil vazgeçtim.
PowerColor Fıghter RX 7800XT için ne diyorsunuz nasıldır?