Widel isimli üyenin son içerikleri

1. Widel

Bu videoya 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?

Evet efektler biraz abartılı olmuş, müzik eskidi farkındayım aslında aklımda başka bir şey vardı onu unutup koydum bunu. Düzgün bir şekilde yorumladığın için teşekkürler 👍
  2. Widel

Sağolun hocam eksiklerimi kapatacağım. 1724694941 Hocam 0 verecek kadar kötü mü, yani 10/10 gibi bir puan beklemiyorum. Ama şöyle bakın daha 23 abonesi olan bir kanal harika bir video da yapsa yinede diğer videoları kadar az izleniyor yani videolara çok uğraşmaktansa daha çok video atmak daha...
  3. Widel

Videoyu capcut dan editledim, gameplay de benim.
  4. Widel

15 yaşında nerede çalışılır? Ne kadar kazanılır?

Günlük 550 alsam bırak 4060 ddr4 4070 ddr5 sistem alırım
  5. Widel

Pc ile yapılabilecek her türlü şeyi yapmak için alacağım, oyun, render, edit, oyun yapımı, program yazımı, yayın vb.
  6. Widel

Bu yaz çalışıp pc almayı düşünüyorum. Nerede çalışırım pek bir fikrim yok ne kadar para alacağım hakkında da. Genelde Cafe, fırın ve lokanta gibi yerler öneriyorlar, neresi olduğu önemli değil en çok nereden kazanırsam oraya gideceğim çünkü sadece yaz boyunca çalışacağım uzun vadeli değil. Nasıl...
  7. Widel

4060 sistemi özelleştirip bu hale getirdim nasıl?

Hocam bu sistemleri biliyorum fakat ben kendi ihtiyaçlarıma göre özelleştirdiğim de 40k bir fiyat oluyor. Sistem ddr5 olunca fiyat yükseliyor. Teşekkürler.
  8. Widel

24 GB RAM (8+8+8) kullanmak ne kadar mantıklı?

Hocam verimli ram kullanımı için dual veya quad channel kullanılmalı yani 2 tane yada 4 tane takılmalı. Yoksa ram den yeterli verim alınamaz.
  9. Widel

4060 sistemi özelleştirip bu hale getirdim nasıl?

Sistemin önceki hali ve özelleştirdiğim burada, ben kendi ihtiyaçlarıma göre yaptım sizce çok gereksiz bir kısım var mı. Bu arada 2tb bir tane ssd almak istiyorum.
Geri