Belki garantiden gelen karar kağıdının görüntüsünğ isteyebilirsin, her marka aynı mıdır bilmiyorum fakat asusa monitör göndermiştim ve Ek-4 diye bir kağıt...
Merhaba, antakyadayım ve sabah otobüs durağında beklerken bir motor sesi duydum çok güzel bir ses geliyordu zaten en baştan sesi bile donup kalmama yetti...
Cevap için teşekkürler, asus laptop kullanıyordum del veya f2ye spam yaparak giremiyordum en baştan basılı tutup güç tuşuna basıp biosa gelene kadar...
Merhaba, eski bir laptobuma linux kuracağım fakat biosa giremiyorum düğmesine bastığım anda delete spamlamama rağmen bios açılmıyor ve anında windows...
Merhabalar, Oracle Virtual Box ile MacOS Sonoma kurulumu yaptım fakat fotoğraftaki gibi takılıp kalmakta disk seçimi kurulumu vs. yaptım 3-4kez kendisini...
Bununla yaptım teşekkürler kendim kullanmicaktım başka birisi için yapıyordum bu yüzden öğrenci planı veya web kullanımı olmazdı yalnızca office aktivasyonu...
Merhabalar
Microsoft office uygulamaları için dosyalarda değişiklik yaparak vs. ürün anahtarı etkinleştirme zorunluluğu kaldırılabilmekte mi veya ücretsiz...
bende davet gönderdim oyuna girmiştim direkt açtığım gibi o yüzden gönderemedim şimdi gönderdim artık hangimizinki gelirse ilk zaten bir şey fark etmiyor...