Hortlatıyorum.
Zira, laptop ekranını incelediğimde 21-30ms arası yenileme hızı görünüyor. Garip olan ise, saniyede 144fps verebileceği yazıyor. Ghosting...
Benim gözüm pek algılamasa da, test etmemiş olsam da, 144 hz bir panelin 21ms olması saçmalık. aşırı saçmalık. Hesaplarsanız anlarsınız. 144hz bir oyun...
Bu cidden kötü eski wantage ayarları yok. Laptop uygulamasında bulamadım. 30ms üstü GTG verebiliyormuş. Ekranı 60hz kullanacaksan sorun olmaz da, 144hz...
Seni kırmak istemem. Lakin, söylemeden geçemedim.
Cihazdaki ekran iyi bir ekran. Lenovo Wantage yazılımında aygıtlar bölümünde ekran yenileme hızını...
Şimdiden pişlman oldum sanırım. Nvidia Broadcast kullanıyordum. Şimdi tamamen işlemeyen bir amd yazılımı ile karşıkarşıyayım. 4k MK1 56 FPS full ayar verdi...
aynı makinenin intel olanını alanlar sorun yaşıyor amd olanını alanlar daha uzun pil ömre alıyor haberiniz olsun çok kısa bir ömrü var bu intel olan modeli
Servisinin ürününün arkasında durmadığını ve bir conta için bile en az 800 TL para istediğini okudum. Alınır mı? Hayır. Gidin aşağıda vereceğim tencereyi...
X3d işlemcilere FPS kafalı değilseniz, 120 ya da 144hz fark etmez, elinizdeki monitörün yenileme hızının üstünde hız almak için sisteminizi yormayacak kadar...