merhaba daha 30 40 dk önce gaming gecesinden indirimde pc aldım ama psu ya dikkat etmemiştim 650w 80+ değil başka psu almalı mıyım sizce yoksa sorun olmaz mı
işlemcim %40 50 civarıyken 30 25 lere kadar düşüyor ekran kartı 100 oluyor. oyuna girdikten yaklaşık 3 4 dk sonra başlıyor kapatıp geri açana kadar da düzelmiyor tekrar açsam da yine 3 4 dk sonra aynısı oluyor
1758988113
ve evet 1 ssd var başka hdd falan yok
merhaba 2 gün önceye kadar düzenli oynadığım ve sorun yaşamadığım oyunda son 2 gündür fps bi anda 80 90 dan düşüp 20 lerde kalıyor ve ekran kartı %99 %100 de kitleniyor sebebi ne olabilir
istanbul ümraniye de bir sürücü kursuna a2 ehliyet için kayıt oldum ve bu gün ilk dersimi gördüm(göremedim).saat 1.30 gibi ders alanında olun dendi orda oldum,yaklaşık 1 saat kadar güneşin altında bekletildikten sonra ders alanına geldik, 5 sürücü adayı ve sadece 2 motor vardı,motorların birisi...
sahibinden de 4 bin civarına satılan yurtdışı x3 gt lerden almayı planlıyorum ama imei atılıyormu atılmıyormu bilmiyorum alırsam elimde kalmasın bilen biri yazarsa çok iyi olur