wondarex isimli üyenin son içerikleri

1. wondarex

Bilgisayara görüntü gelmiyor sorun ekran kartından olabilirmi?

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda bir yakınım için bende boşa çıkan anakart işlemci ve ramleri eski bir kasaya montajladım eski kasada bulunan baya eski bir ekran kartınıda takıp çalıştığımda bilgisayara görüntü gelmiyor işlemci f serisi olduğundan ordanda görüntü alamıyorum ekran kartını başka...
  2. wondarex

Sıvı soğutucuyu kasaya takamadım

Eldivenine kurban adamsın anladım sağol
  3. wondarex

Fanların olduğu kısımda altta işlemci tarafı üsste doğru anladım değilmi işlemciden aşağıya doğru akıcak
  4. wondarex

Ön tarafa takıldığında pompanın devirdaimi için herhangi bir açı olması gerekir mi borular alttamı kalsın üsttemi peki hocam
  5. wondarex

Arkadaşlar herkese güzel günler diliyorum, Benim şuanda aktif olarak kullandığım GameGaraj Pollux Mesh Rainbow 650W 80+Bronz Mid Tower kasalı sistem bulunmakta yakın zamanda bilgisayara anakart işlemci ram ve sıvı soğutma satın aldım bilgisayara herşeyi taktım ancak Deepcool le500 markalı 2...
  6. wondarex

Sistem yükseltme tavsiyesi rtx3060 - 4060

Bu verdiğin parçalar ile takastann almak istediğim sistemden daha iyi performans alabilirmiyim
  7. wondarex

Şimdi benim bu sistemde FPS açısından alabilecem fark tahmini ne olur şimdiki sistemim ile
  8. wondarex

8bin TL farkı sizce makulmü escape From tarkov oynuyorum
  9. wondarex

Yani takas için ne kadar fiyat söylemem mantıklı olur
  10. wondarex

Merhaba herkese iyi forumlar, Arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce sistem aldım bu sistem biraz düşük kalmaya başladı benim aktif olarak kullandığım sistemi 1.görselde bırakıyorum takaslı bir şekilde 8bin TL fark ile 2.görseldeki bilgisayar sizce alınır mı? Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler Not ...
  11. wondarex

CS2 Konsol Görünmeme Sorunu ÇÖZÜMÜ !!!!

20.00|20.00|200.00|200.00 ekledim
  12. wondarex

Sistem Yükseltme Tavsiye

Peki son olarak arkadaşlar 16gb ram i 32 ye çıkartırsam gözle görülür bir fark görürmüyüm?
  13. wondarex

Sistem Yükseltme Tavsiye

Reis aynı zamanda yayında yapıyorum faydası olmazmııı
  14. wondarex

Sistem Yükseltme Tavsiye

Anladım hocam peki Intel olması şartmıdır AMD işlemcileri tavsiye etmezmisin? 1696797073 Bide i7 12.nesil istikrarlı çalışırmı bu anakartta
  15. wondarex

Sistem Yükseltme Tavsiye

Merhaba Herkese , Arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce sistem topladım ve şimdi bu sistem üzerinde biraz değişiklik yapmak istiyorum paylaşmış olduğum sistem özelliklerine daha iyi olabileceğini düşündüğünüz parça öneriniz varmıdır? Örnek : işlemcini şununla değiştirmen 2 katı hız aşırttırır
Geri