Arkadaşlar merhaba yakın zamanda bir yakınım için bende boşa çıkan anakart işlemci ve ramleri eski bir kasaya montajladım eski kasada bulunan baya eski bir ekran kartınıda takıp çalıştığımda bilgisayara görüntü gelmiyor işlemci f serisi olduğundan ordanda görüntü alamıyorum ekran kartını başka...
Arkadaşlar herkese güzel günler diliyorum,
Benim şuanda aktif olarak kullandığım GameGaraj Pollux Mesh Rainbow 650W 80+Bronz Mid Tower kasalı sistem bulunmakta yakın zamanda bilgisayara anakart işlemci ram ve sıvı soğutma satın aldım bilgisayara herşeyi taktım ancak Deepcool le500 markalı 2...
Merhaba herkese iyi forumlar,
Arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce sistem aldım bu sistem biraz düşük kalmaya başladı benim aktif olarak kullandığım sistemi 1.görselde bırakıyorum takaslı bir şekilde 8bin TL fark ile 2.görseldeki bilgisayar sizce alınır mı? Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
Not ...
Merhaba Herkese ,
Arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce sistem topladım ve şimdi bu sistem üzerinde biraz değişiklik yapmak istiyorum paylaşmış olduğum sistem özelliklerine daha iyi olabileceğini düşündüğünüz parça öneriniz varmıdır?
Örnek : işlemcini şununla değiştirmen 2 katı hız aşırttırır