Sistem Yükseltme Tavsiye

wondarex

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhaba Herkese ,
Arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce sistem topladım ve şimdi bu sistem üzerinde biraz değişiklik yapmak istiyorum paylaşmış olduğum sistem özelliklerine daha iyi olabileceğini düşündüğünüz parça öneriniz varmıdır?
Örnek : işlemcini şununla değiştirmen 2 katı hız aşırttırır

Ekler

• Screenshot_2023-10-08-23-21-31-492_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-10-08-23-21-31-492_com.android.chrome.jpg
    356.4 KB · Hit: 59
Merhaba Herkese ,
Arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce sistem topladım ve şimdi bu sistem üzerinde biraz değişiklik yapmak istiyorum paylaşmış olduğum sistem özelliklerine daha iyi olabileceğini düşündüğünüz parça öneriniz varmıdır?
Yapacağın ilk seçimin i5 12400f veya i7 12. Nesil işlemci almak olmalı gidip ekran kartını upgrade yapsan işlemci yetersiz kalcak

Yapacağın ilk seçimin i5 12400f veya i7 12. Nesil işlemci almak olmalı gidip ekran kartını upgrade yapsan işlemci yetersiz kalcak
Anladım hocam peki Intel olması şartmıdır AMD işlemcileri tavsiye etmezmisin?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bide i7 12.nesil istikrarlı çalışırmı bu anakartta

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bide i7 12.nesil istikrarlı çalışırmı bu anakartta
Amd işlemcileride tavsiye ederim ama yeni anakart alman gerekir buda masrafı arttırır.İstikrarlı çalışır ama fiyatı yüksek gelebilir i5 12 ve 13. Nesilde tercih edebilirsin

Merhaba Herkese ,
Bu sistem. 1080p de zaten butun isteklerini karsilayan bir pc.. Eğer. 2K veya 4k geçmeyeçeksen Hiç bosuna. Masraf yapmaderim... inan ki Deymiyor hele hele. Daha cok Online oyunlar oynuyorsan

Bu sistem. 1080p de zaten butun isteklerini karsilayan bir pc.. Eğer. 2K veya 4k geçmeyeçeksen Hiç bosuna. Masraf yapmaderim... inan ki Deymiyor hele hele. Daha cok Online oyunlar oynuyorsan
Reis aynı zamanda yayında yapıyorum faydası olmazmııı

Reis aynı zamanda yayında yapıyorum faydası olmazmııı
İllaki Farklilk olur sonuçta Sistem parcalari degisecek.. heee Nakadar olur Bilemem Yayin işlerinden anlamam...

Peki son olarak arkadaşlar 16gb ram i 32 ye çıkartırsam gözle görülür bir fark görürmüyüm?

Geri