https://www.trendyol.com/m-tk-moveteck/galaxy-tab-a9-8-7-inc-a11-wi-fi-uyumlu-dokunmatik-kalem-cizim-ve-tasarim-stylus-active-pen-sm-x133-p-775511899?boutiqueId=61&merchantId=193621&gads=true bunu sipariş edecem kankam en iyisi bu gibi
Yaw bende Melobudsa bakiyorum da üç kişiden biri kotuluyor uzun kullanımını napcagimizi şaşırdık elimde şuan mi buds6 active var acaba bütçeyi arttırıp Samsung'un yeni nesil kulaklığına mi yonelsem
Ben şuan tft giriyorum a11+ ile sıkıntısını görmedim pubg hiç deneyimlemedim bu cihazda ama youtubeda testleri vs. Vardı ben almak için araştırırken görmüştüm 11 inçlik hos bir tablet ve evet malesef feci pahalı kitaplar fiziksel istersen artık fotokopi şart gibi
Tavsiyem 2. El alma söylediğim tabletin tek sıkıntısı kalem o da harici kalemle halolan biswy zaten ve sahsen bir öğrencinin aşırı derecede tabletle soru çözümüne karşıyım kalemi not okumaktır üzerine bişey yazmaktır falan için kullanırsın a11+ modeli fiyatına göre baya memnun kaldım almadan...
Brom bende yks ye çalışıyorum (malesef mezunuz) ilk tabletim biliyorum senin de aklında bazı endişelerin var ama aktif kullanan biri olarak bu tablet her işini görür sabah 8 den 4-5 e full kütüphanedeyim bunun yakkasik 2-3 etutu kulaklıkla müzik dinleyerek geçiyor buna rağmen tek sorununu...
Arkadaşlar merhaba yeni bir kulaklık arayışına girdim de bütçe Max 2k qcy nin bu modelini gördüm fakat uzun süreli kullanımda bazı kötü yorumlar gördüm belki duzeltmislerdir diye sormak istedi forumda kullanan var mı uzun süreli öneriyor musunuz alıp 4-5 ay sonra bozulmasını istemiyorum
Valla kesinlikle öneririm tableti dediğin gibi kullanacaksan işini fazlasıyla görecektir uzun vadede de. Klasik a serisinden işlemcisi farklıymış benim mentteki Arkadaş söyledi gönlün rahat olabilir kronik a serisi sorunları yokmus ama 11. Nesil a16 da baya iyi duruyor abi soyliyim
Hocam maalesef teknik bilgim zayıf fakat aylar önce bir konu açmıştım bileşen uyumlu konunun ismi oradan bakabilirsiniz 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂 isimli bir arkadaş var o size yardımcı olabilir bence