wonder olmayan kid isimli üyenin son içerikleri

1. wonder olmayan kid

Ders Çalismak İçin Tablet Önerisi

Rica ederim yardımcı olabildiysem sevindim
  2. wonder olmayan kid

https://www.trendyol.com/m-tk-moveteck/galaxy-tab-a9-8-7-inc-a11-wi-fi-uyumlu-dokunmatik-kalem-cizim-ve-tasarim-stylus-active-pen-sm-x133-p-775511899?boutiqueId=61&merchantId=193621&gads=true bunu sipariş edecem kankam en iyisi bu gibi
  3. wonder olmayan kid

Qcy Melobuds Pro Ht08

Yaw bende Melobudsa bakiyorum da üç kişiden biri kotuluyor uzun kullanımını napcagimizi şaşırdık elimde şuan mi buds6 active var acaba bütçeyi arttırıp Samsung'un yeni nesil kulaklığına mi yonelsem
  4. wonder olmayan kid

Qcy Melobuds Pro Ht08

İlk defa duyuyorum hocam nasıl bişey aktif olarak kullanıyor musunuz
  5. wonder olmayan kid

Ben şuan tft giriyorum a11+ ile sıkıntısını görmedim pubg hiç deneyimlemedim bu cihazda ama youtubeda testleri vs. Vardı ben almak için araştırırken görmüştüm 11 inçlik hos bir tablet ve evet malesef feci pahalı kitaplar fiziksel istersen artık fotokopi şart gibi
  6. wonder olmayan kid

Qcy Melobuds Pro Ht08

Abi bu kulaklıklar şans işi galiba ne yapacam bilemedim. Peki 2k bütçeye başka kulaklık onerin gar mıdır
  7. wonder olmayan kid

Tavsiyem 2. El alma söylediğim tabletin tek sıkıntısı kalem o da harici kalemle halolan biswy zaten ve sahsen bir öğrencinin aşırı derecede tabletle soru çözümüne karşıyım kalemi not okumaktır üzerine bişey yazmaktır falan için kullanırsın a11+ modeli fiyatına göre baya memnun kaldım almadan...
  8. wonder olmayan kid

Brom bende yks ye çalışıyorum (malesef mezunuz) ilk tabletim biliyorum senin de aklında bazı endişelerin var ama aktif kullanan biri olarak bu tablet her işini görür sabah 8 den 4-5 e full kütüphanedeyim bunun yakkasik 2-3 etutu kulaklıkla müzik dinleyerek geçiyor buna rağmen tek sorununu...
  9. wonder olmayan kid

Qcy Melobuds Pro Ht08

Arkadaşlar merhaba yeni bir kulaklık arayışına girdim de bütçe Max 2k qcy nin bu modelini gördüm fakat uzun süreli kullanımda bazı kötü yorumlar gördüm belki duzeltmislerdir diye sormak istedi forumda kullanan var mı uzun süreli öneriyor musunuz alıp 4-5 ay sonra bozulmasını istemiyorum
  10. wonder olmayan kid

Smasung tab a11+ öneririm 2-2.5 aydır kullanıyorum harici kalem aldım 300-400 TL ye onun dışında Süper
  11. wonder olmayan kid

Samsung Galaxy Tab A11+ Nasıldır?

valla haklsıın teşekkür ederim yorumların için
  12. wonder olmayan kid

Fiyat Performans Tablet Önerisi

abi valla ben begendim de şu videoya bakabilrisin long time review detaylı artılarını eksilerini özelliklerini falan anlatıyor
  13. wonder olmayan kid

60.000tl Hazır Sistem Önerisi

Hocam bileşenin uyumlu olup olmadığını nasıl anlayacam tarzında bi konu açmıştım oradan bakıp ulasabilirsin
  14. wonder olmayan kid

Fiyat Performans Tablet Önerisi

Valla kesinlikle öneririm tableti dediğin gibi kullanacaksan işini fazlasıyla görecektir uzun vadede de. Klasik a serisinden işlemcisi farklıymış benim mentteki Arkadaş söyledi gönlün rahat olabilir kronik a serisi sorunları yokmus ama 11. Nesil a16 da baya iyi duruyor abi soyliyim
  15. wonder olmayan kid

60.000tl Hazır Sistem Önerisi

Hocam maalesef teknik bilgim zayıf fakat aylar önce bir konu açmıştım bileşen uyumlu konunun ismi oradan bakabilirsiniz 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂 isimli bir arkadaş var o size yardımcı olabilir bence
Geri