Yaw bende Melobudsa bakiyorum da üç kişiden biri kotuluyor uzun kullanımını napcagimizi şaşırdık elimde şuan mi buds6 active var acaba bütçeyi arttırıp...
Ben şuan tft giriyorum a11+ ile sıkıntısını görmedim pubg hiç deneyimlemedim bu cihazda ama youtubeda testleri vs. Vardı ben almak için araştırırken...
Tavsiyem 2. El alma söylediğim tabletin tek sıkıntısı kalem o da harici kalemle halolan biswy zaten ve sahsen bir öğrencinin aşırı derecede tabletle soru...
Brom bende yks ye çalışıyorum (malesef mezunuz) ilk tabletim biliyorum senin de aklında bazı endişelerin var ama aktif kullanan biri olarak bu tablet her...
Arkadaşlar merhaba yeni bir kulaklık arayışına girdim de bütçe Max 2k qcy nin bu modelini gördüm fakat uzun süreli kullanımda bazı kötü yorumlar gördüm...
Valla kesinlikle öneririm tableti dediğin gibi kullanacaksan işini fazlasıyla görecektir uzun vadede de. Klasik a serisinden işlemcisi farklıymış benim...
Hocam maalesef teknik bilgim zayıf fakat aylar önce bir konu açmıştım bileşen uyumlu konunun ismi oradan bakabilirsiniz 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂 isimli bir arkadaş var...