selamlar şu an hali hazırda millenicom kullanıyorum fakat yüksek ping ve çok yavaş internet hızına sahibim maalesef bölgemde altyapı yok vds adsl ve ya fiber. Türksat Kablonet'te adresimi sorgulayın bu paketi uygun olarak gösteriyor bu paket ile belirtilen 100 Mbps hızı alabilir miyim? şu an...
selamlar, hız testinde 48mbps ve 20 ping alıyorum fakat internet genel olarak aşırı yavaş video izleyemiyorum siteler çok geç açılıyor online oyunlara giremiyorum neredeyse faturalarımı vs ödedim geciken bir faturada yok ne yapmam lazım acaba müşteri desteğe de ulaşamıyorum abimin adına...
selamlar, sistemime göre çoğu oyunda gerçekten düşük fps aldığımı düşünüyorum çevremde sistemi açık ara benden düşük olanlar daha yüksek fps ve daha akıcı görüntüler alıyor bios güncellemeside yaptım sorun ne olabilir acaba, yardımcı olabilecek var mı cidden sıkıcı bir durum örnek olarak...
hocam merhaba bende aynı sorunu yşaıyordumda, tamamen format mı attınız acaba yoksa sadece windows kurulumu ile mi yedek alabileceğim bir şey yokta, format atmadan olabilir mi?
merhabalar, araclardan cok anlamıyorum cevremden abilerim, dostlarım bu aracı önerdi eksperini vs bırakıyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, 495'e anlaştık
İlan linki : LİNK
Merhabalar sistemim şu şekilde ;
İ7-11700F
GIGABYTE 4070SUPER
ASUS PRIME 560PLUS
Corsair 16GB(2x8) Vengeance
Sistemim bu şekilde driverları güncelledim monitörüm 2k oyunlarıda 2k çözünürlükte oynuyorum
Marvel Rivalsta Yüksesk ayarlarda 2k çözünürlükte 150-200 arası fps alıyorum çok sorun...