Wupard isimli üyenin son içerikleri

1. Wupard

2000tl Kablosuz kulaklık önerisi

Şurdan seç uğraştırma knk * Aşağıya doğru kulaklıklar kötüleşir. Huawei FreeBuds 4 Pro – 7000₺ Anker Liberty 4 Pro – 4800₺ Redmi Buds 6 Pro – 2700₺ Redmi Buds 4 Pro – 2300₺ Redmi Buds 5 Pro – 1979₺ Anker Liberty 4 NC – 3000₺ Edifier NeoBuds Pro 2 – 12000₺ Redmi Buds 4 – 600₺ Sony LinkBuds S –...
  2. Wupard

Yeni aldığım klimada bir koku var normal mi?

İlk alımlarda koku normal. Benimkinde de oluyordu. sürekli çalıştırdığın zaman koku gider zamanla
  3. Wupard

ANC ve ENC Özellikli kulaklık önerisi

Başkan yoğun gürültülü bir yerde çalışıyorsan ANC'si güzel olan kulaklıkları tercih et ses kalitesine o kadar bakma bence. 1- Redmi Buds 6 Pro ---------------- Gürültü Seviyesi: 15.5 ---------------- Fiyat: 2700₺ 🥈 2- Anker Soundcore Liberty 4 NC ---------------- Gürültü Seviyesi: 15...
  4. Wupard

Yardım KULAKLIK ÖNERİSİ

Selam, uzun zamandır kulakiçi kulaklık araştırması yapıyorum. 60'tan fazla kulaklık arasından geriye sadece 3 seçenek kaldı ama hangisini seçeceğim konusunda kararsızım. Siz hangisini tavsiye edersiniz? 1- Xiaomi Buds 6 Gürültü Seviyesi: 13-14 Fiyat: 1500₺ * ANC...
  5. Wupard

Sistem topladım bütçe yetmiyor yardım ‼️

RX 3600'ü 32mb önbellek yüzünden tercih ettim 5500'de 16mb diye biliyorum. Kasa olarak teşekkür ederim onu ekledim listeye ana kart olarak asrock b450 haricinde ne önerirsiniz? Teşekkürler...
  6. Wupard

Sistem topladım bütçe yetmiyor yardım ‼️

Selamlar, iyi akşamlar; Şöyle bir sistem topladım. Oldukça f/p olduğunu düşünüyorum, baya ucuz ve uyumlu parçalar seçtiğimi düşünüyordum. Ama hepsinin 2. el fiyatını topladıktan sonra tam 15.000 TL olduğunu gördüğümde bir kalbime ağrı girdi. Ben sistem toplamaya sadece parça yükseltmek için...
  7. Wupard

Öneri Ajazz AJ159 nasıldır?

"https://www.kisa.link/bSkpE" İnstagram'da bazen indirim linkleri oluyor onları denk getirebilirsen daha ucuza alırsın.
  8. Wupard

Yağ yakımı Diyeti için tavsiye lazım

Öğle yemeği olarak ne tavsiye edersin hocam?
  9. Wupard

Bir insan nasil bu kadar cahilce yorumlar yapabilir?

Cahil işte boşver, uğraşamaya değmez
  10. Wupard

Öneri Ajazz AJ159 nasıldır?

Uzun zamandır kullanıyorum, yeri geldiğinde telefona falan bağlıyorum. Gerçekten işimi kolaylaştırıyor. Amacın yüksek CPS değilse, ucuza da bulursan kaçırmadan al derim. Şarjı gerçekten uzun gidiyor; 2-3 kez şarja taktım, o kadar. Bağlantıda kopma, lag, gecikme vs. hiç yaşamadım. Gözün kapalı...
  11. Wupard

Yağ yakımı Diyeti için tavsiye lazım

Elbette! Yazım hatalarını düzelttim, ama hiçbir kelimeyi değiştirmedim – sadece imla ve noktalama açısından düzenledim. İşte temizlenmiş versiyonu: Arkadaşlar selam. Amacım yağ yakmak. Yaklaşık %34 oranında bir yağ oranım var, bu sebeple bunu istemem normal bence :D ChatGPT abimden şöyle bir...
  12. Wupard

Yardım Klavye Keycaps konusunda yardım lazım

Dostlar iyi akşamlar, bu iki farklı markayı Temu üzerinden buldum Aula F75 için alacağım hangisini tavsiye edersiniz? (Vergisi ört. Ürünün fiyatı kadar yani toplam ücret örn. Klavye 100 TL + Vergi = 200 Tl) Teşekkürler...
  13. Wupard

Öneri AJ159 Pro, Aj159 hangisi alınmalı?

1k bu ama 400 daha koyup 8k almak sanki daha mantıklı
  14. Wupard

Öneri AJ159 Pro, Aj159 hangisi alınmalı?

Selamlar, iyi akşamlar. AJ stokları yenilenmişken alayım dedim ama kafamda bazı sorular var. Cevaplarsanız sevinirim. 1. İki satıcı var, ikisi de Ajazz. Birisi AJ159 Pro 8K ve fiyatı 1.680₺. Diğeri ise 630₺, ama sadece AJ159 modeli. Hangisi alınmalı? 2. 600₺'lik olanın 1K olduğunu tahmin...
  15. Wupard

Öneri WI-FI Hızından Şikayetçiyim

Aslında kabloyla bağlanmayı ben de isterdim ama günümüzde gerçekten pahalı. Bu yüzden bizi idare edecek başka çözümler arıyordum. Yine de sağolun hocam.
Geri