XaloSOY isimli üyenin son içerikleri

1. X

Telefonu ısıtmayan oyunlar

Hocam eskidi be 2013te çok oynardım 1764201628 Coc cr bs oynadım maalesef bir süre sonra sıkıyor
  2. X

Telefonu ısıtmayan oyunlar

Gençler selam Telefonumu ısıtmayacak ve yormayacak hafif cidden vakit geçirmelik mobil oyun önerileri var mı? Not: cihaz Note 11s
  3. X

İçinde savaş olmayan oyunlar

Coc, cr, pubg, bs dışında içinde savaş yapılmayan mobil oyunlar
  4. X

İçinde savaş olmayan oyunlar

Gençler selam İçinde savaş olmayan sakin, rahatlatıcı mobil oyun tavsiyeleriniz neler?
  5. X

Temple run 3 hakkında

Sarıyor ama rekorum 1 mln filan
  6. X

Temple run 3 hakkında

Selamlar Yeni bir oyun çıkmış temple run 3 adında internet istiyor oynamak için deneyenleriniz var mı?
  7. X

Mobil oyun tavsiyesi

Oynadım hocam onu sarmıyor bir süre sonra
  8. X

Mobil oyun tavsiyesi

Oynadığınız ve sevdiğiniz mobil oyunlar neler
  9. X

Mobil golf oyunu önerisi

Gençler bana açık havada Wolkswagen golf arabasını sürebileceğim bir mobil oyun önerebilir misiniz?
  10. X

Kitlesi iyi olan oyun

Valla clash of clans indirdim gene 9 seviye belediye binam var herkes güçlenmiş
  11. X

Kitlesi iyi olan oyun

Olur illaki indirmesi çoktu galiba bi ara indirdim. Denemedim hiç.
  12. X

Kitlesi iyi olan oyun

Oyun çok güzel. Arada videoları filan denk gelirsem izlerim ama herkes çocuk oyunu olarak görüyor. Youtuberlar sağolsun. 1761715930 Bakarım hocam
  13. X

Kitlesi iyi olan oyun

Online çok aksiyon olmasında 1761715553 62 seviye hesabım vardı 2 sezon rp yatırmıştım. 2 ay filan oldu hesabı sileli. Yeni hesaptan oynuyordum. Ya araplar ya da çocuklar geliyor. (Çocuklar çok küfür ediyor) Çocuğun biri uçakta ağız dolusu millete sövdü. En son ben kalınca beni kurtar filan...
  14. X

Kitlesi iyi olan oyun

Kitlesi en azından genç olan toksik olmayan oyun arıyorum. 1761714403 Türk olsun olmasın farketmiyor. Pubg gibi çoluk çocuk olmasında.
  15. X

Kitlesi iyi olan oyun

Gençler, kitlesi iyi olan yani en azından gençlerin oynadığı, çoluk çocuk dolmayan oyunlar var mı bildiğiniz güzel? ( mobil)
Geri