Kitlesi en azından genç olan toksik olmayan oyun arıyorum.Türk bulabileceğin oyunda iyi kitle bekleme
Türk olsun olmasın farketmiyor. Pubg gibi çoluk çocuk olmasında.Türkler oynuyorsa öyle bir oyun yok
nasıl bir tarzda oyun arıyorsunKitlesi en azından genç olan toksik olmayan oyun arıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türk olsun olmasın farketmiyor. Pubg gibi çoluk çocuk olmasında.
En son oynadıklarımda dinime küfür mesajı geldi diye oyunu silmiştim. Bende bilmiyorumKitlesi en azından genç olan toksik olmayan oyun arıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türk olsun olmasın farketmiyor. Pubg gibi çoluk çocuk olmasında.
Online çok aksiyon olmasındanasıl bir tarzda oyun arıyorsun
62 seviye hesabım vardı 2 sezon rp yatırmıştım. 2 ay filan oldu hesabı sileli. Yeni hesaptan oynuyordum. Ya araplar ya da çocuklar geliyor. (Çocuklar çok küfür ediyor)En son oynadıklarımda dinime küfür mesajı geldi diye oyunu silmiştim. Bende bilmiyorum
Oyun çok güzel. Arada videoları filan denk gelirsem izlerim ama herkes çocuk oyunu olarak görüyor. Youtuberlar sağolsun.Minecraft
Bakarım hocamAlbion online belki chate takılmamak lazım ama ağzı olan konuşuyor
Mobil de öyle bir oyun yok maalesef , arena breakout bakabilirsin pek ipad kidlere hitap etmiyor ama yine de çocuk olacaktır illa.Gençler, kitlesi iyi olan yani en azından gençlerin oynadığı, çoluk çocuk dolmayan oyunlar var mı bildiğiniz güzel? ( mobil)
Olur illaki indirmesi çoktu galiba bi ara indirdim. Denemedim hiç.Mobil de öyle bir oyun yok maalesef , arena breakout bakabilirsin pek ipad kidlere hitap etmiyor ama yine de çocuk olacaktır illa.
Bir bu var kitlesi iyi olanGençler, kitlesi iyi olan yani en azından gençlerin oynadığı, çoluk çocuk dolmayan oyunlar var mı bildiğiniz güzel? ( mobil)