xanilkalyoncu19 isimli üyenin son içerikleri

1. xanilkalyoncu19

Ddr5 beyaz ram önerisi

Kingston fury renegade 32gb 6000mhz cl32 model var bütçenin bir tık üstünde benimde kullandığım metalik gri duruyor dış görünüşü hoş birde bi model daha söyliyim ADATE XPG BEYAZ DDR5 2X16 32GB CL32 6400MHZ
  2. xanilkalyoncu19

HAZIR SİSTEMMİ YOKSA TOPLAMAMI

Şöyle toplu almayacaksın örnek veriyorum güvenilir siteler istersen özelden yaz bana numaramı atıyım wp den yazıyım kalabalık olmasın reklam mubabbetinede sıkıntı yaşamıyım
  3. xanilkalyoncu19

HAZIR SİSTEMMİ YOKSA TOPLAMAMI

Öncelikle dostum benim düşüncem kendin tek tek toplaman daha mantıklı ve içine sinecek parçaları alırsın 1722240618 Şöyleki bende çok tıkanmıştım bu konuda geçen sene kendim tek tek topladım bir ay sürdü gelmesi gitmesi derken parçaların ve beyaz bir sistemdi kulaklığına mouse padine kadar...
  4. xanilkalyoncu19

Öneri hangi klavyeyi tercih etmeliyim

Anladım kral teşekkürler
  5. xanilkalyoncu19

Öneri hangi klavyeyi tercih etmeliyim

Aliexpres türkiyeye satışı kapatmıştı noldu gerimi açtı bu arada görünüş açısından ak820 daha iyi gibi
  6. xanilkalyoncu19

Toplama bilgisayar önerisi 40.000 TL

Ya kardeşim 40k bütçen var monitör hariç o paraya r5 5600 dizilmez 20k lık hazır sistemlerde var o işlemci şuan piyasadan uzağım biraz fiyat konusunda ne oldu parçalar ama sakın o kadar bütçeye o işlemciye bulaşma derim ben acele etme forumlardan ziyade discordda bazı kanallar var pc toplamana...
  7. xanilkalyoncu19

65.000 TL sistem toplama

Yani makul bir sistem ben intelci olduğum için açıkcası amd ile çok ilgilenmiyorum nedense eğerki dönersem amd ye oda 3xd modelleri var sırf isim hoşuma gidiyor diye zevk uğruna yaparım amd kasayı iyi araştırın derim hava giriş çıkışları için bilmediğim bir model çünkü
  8. xanilkalyoncu19

65.000 TL sistem toplama

Benimde sana demek istediğim şu mesela bu sistemi topladın eyvallah ama her parçasına farklı güvenilir sitelerden almaya çalış örneğin buradan seçtiğin işlemci 14k indirim gelir farklı bir sitede 12k ya yakalarsın hepsini itopyadan toplama ondan bahsediyorum parçaları ayarla kaydet bir kenara...
  9. xanilkalyoncu19

65.000 TL sistem toplama

Kardeşim discord sayfaları var sistem toplayan arkadaşlar falan rica et yardımcı olsunlar parçaları tek tek satın alırsan farklı sitelerden araştıe bugün alacağına hepsini verip 2 3 haftada 1 ay sonra kurulumunu yap bu sistemlerden çok daha iyisini ve güzel göze hoş geleni 6-7 bin lira belki...
  10. xanilkalyoncu19

Öneri Maks 20K telefon önerisi

tamamdır biraz daha idare edelim kırıkla bakalım :)
  11. xanilkalyoncu19

onumu bekleyelim o zaman bellimi ki
  12. xanilkalyoncu19

şuanda 11 almıştım ama eşime verdim onu bende 6s var 1693215732 nasıl bir seçim yapmam gerekiyor onu bilmiyorum işte takılı kaldım iphone da
  13. xanilkalyoncu19

hocam bu samsunglarda sevmediğim özellik belli bir süre sonra kasmaya başlıyor safaride donuyor falan aslında ama şimdiki serilerinde nasıldır bilmiyorum 6 7 sene önce böyleydi durum o zamandan beri hep appeldayım
  14. xanilkalyoncu19

selamın aleyküm hocam bende yeni bir telefon bakıyorum ama şu zamana kadar hep apple kullandım oyun oynamayı seviyorum ama ara vermiştim tekrar başlayabilirim oyunlara ve uzun süreli oynuyorum bana önerin nedir appledan başka kullanamam diye düşünüyorum ama eminde değilim malum fiyatları almış...
  15. xanilkalyoncu19

Beyaz klavye önerisii

zaten klavye yazı blümü açık mavi su mavisi gibi çok tatlı bi rengi var numlock tuşlar sarı 11 12 adet çeşit var agam değişiyor flaş gibi yanan sönen tıkladığında yanan 1692260612 hiç bir sorunlada karşılaşmadım satma sebebiim sistemmimde 20 günlük komple satıyorum düşürmek için birazdaha
Geri