Öneri Maks 20K telefon önerisi

Arayüz olarak samsung, performans olarak XİAOMİ ama bence Samsung.
selamın aleyküm hocam bende yeni bir telefon bakıyorum ama şu zamana kadar hep apple kullandım oyun oynamayı seviyorum ama ara vermiştim tekrar başlayabilirim oyunlara ve uzun süreli oynuyorum bana önerin nedir appledan başka kullanamam diye düşünüyorum ama eminde değilim malum fiyatları almış başını gidiyor

s21 FE al bence.

selamın aleyküm hocam bende yeni bir telefon bakıyorum ama şu zamana kadar hep apple kullandım oyun oynamayı seviyorum ama ara vermiştim tekrar başlayabilirim oyunlara ve uzun süreli oynuyorum bana önerin nedir appledan başka kullanamam diye düşünüyorum ama eminde değilim malum fiyatları almış başını gidiyor
Şu an ne kullanıyorsun? SE 4 çıkınca geçebilirsin.

hocam bu samsunglarda sevmediğim özellik belli bir süre sonra kasmaya başlıyor safaride donuyor falan aslında ama şimdiki serilerinde nasıldır bilmiyorum 6 7 sene önce böyleydi durum o zamandan beri hep appeldayım
Hocam bence o zamanki samsungla şuanki bir değil hiçbir şekilde, ki mesela s23 ultra ip 14 rekabetçi bi cihaz ve bazı yerlerde önde kalıyo karşılaştırscak olursak, kısaca yeni samsunglar üzmez kullanımına göre cihaz seçersen.

Şu an ne kullanıyorsun? SE 4 çıkınca geçebilirsin.
şuanda 11 almıştım ama eşime verdim onu bende 6s var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bence o zamanki samsungla şuanki bir değil hiçbir şekilde, ki mesela s23 ultra ip 14 rekabetçi bi cihaz ve bazı yerlerde önde kalıyo karşılaştırscak olursak, kısaca yeni samsunglar üzmez kullanımına göre cihaz seçersen.
nasıl bir seçim yapmam gerekiyor onu bilmiyorum işte takılı kaldım iphone da

şuanda 11 almıştım ama eşime verdim onu bende 6s var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl bir seçim yapmam gerekiyor onu bilmiyorum işte takılı kaldım iphone da
İPhone dan devam edin hocam. SE 4 çok mantıklı bir tercih olacaktır 25K civarı gelirse.

XR kasası olacak diyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,117
Üyeler
190,862
Son üye
Xuric
Geri