- Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 13 lite olmaz mı?Arayüz olarak samsung, performans olarak XİAOMİ ama bence Samsung.
Mi 13 lite olmaz mı?Arayüz olarak samsung, performans olarak XİAOMİ ama bence Samsung.
POCO F5 varken saçma. Kamera olarak bilmiyorum ama bence değecek bir fark olmaz.Mi 13 lite olmaz mı?
Tamam ben Samsung tercih ediyorum teşekkürler ilginiz için.Arayüz olarak samsung, performans olarak XİAOMİ ama bence Samsung.
güzel bi seçim one ui arayüzü çok güzel xiaomiler cidden 5 yıl öncenin gibi ve kameraları patlak yaniTamam ben Samsung tercih ediyorum teşekkürler ilginiz için.
Nasıl bir telefon istiyorsun oyuncu telefonu mu20k bütçem var. 4Yıl beni rahat götürecek telefon lazım ne önerirsiniz?
selamın aleyküm hocam bende yeni bir telefon bakıyorum ama şu zamana kadar hep apple kullandım oyun oynamayı seviyorum ama ara vermiştim tekrar başlayabilirim oyunlara ve uzun süreli oynuyorum bana önerin nedir appledan başka kullanamam diye düşünüyorum ama eminde değilim malum fiyatları almış başını gidiyorArayüz olarak samsung, performans olarak XİAOMİ ama bence Samsung.
s21 FE al bence.
Şu an ne kullanıyorsun? SE 4 çıkınca geçebilirsin.selamın aleyküm hocam bende yeni bir telefon bakıyorum ama şu zamana kadar hep apple kullandım oyun oynamayı seviyorum ama ara vermiştim tekrar başlayabilirim oyunlara ve uzun süreli oynuyorum bana önerin nedir appledan başka kullanamam diye düşünüyorum ama eminde değilim malum fiyatları almış başını gidiyor
Hocam bence o zamanki samsungla şuanki bir değil hiçbir şekilde, ki mesela s23 ultra ip 14 rekabetçi bi cihaz ve bazı yerlerde önde kalıyo karşılaştırscak olursak, kısaca yeni samsunglar üzmez kullanımına göre cihaz seçersen.hocam bu samsunglarda sevmediğim özellik belli bir süre sonra kasmaya başlıyor safaride donuyor falan aslında ama şimdiki serilerinde nasıldır bilmiyorum 6 7 sene önce böyleydi durum o zamandan beri hep appeldayım
şuanda 11 almıştım ama eşime verdim onu bende 6s varŞu an ne kullanıyorsun? SE 4 çıkınca geçebilirsin.
nasıl bir seçim yapmam gerekiyor onu bilmiyorum işte takılı kaldım iphone daHocam bence o zamanki samsungla şuanki bir değil hiçbir şekilde, ki mesela s23 ultra ip 14 rekabetçi bi cihaz ve bazı yerlerde önde kalıyo karşılaştırscak olursak, kısaca yeni samsunglar üzmez kullanımına göre cihaz seçersen.
S21 FE alın geçin çok düşünmeye gerek olduğunu sanmıyorum. Yazılımı sıkıntılı bir cihaz almazdım ben.20k bütçem var. 4Yıl beni rahat götürecek telefon lazım ne önerirsiniz?
İPhone dan devam edin hocam. SE 4 çok mantıklı bir tercih olacaktır 25K civarı gelirse.şuanda 11 almıştım ama eşime verdim onu bende 6s var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl bir seçim yapmam gerekiyor onu bilmiyorum işte takılı kaldım iphone da