ya beyler iphone xr var bende ekran dondu hiç bişeye basılmıyor yani ekranda saat falan hareket ediyor sıkıntı yok ama bastıgım zaman ekrana hicbir şey olmuyor internetten baktım ses açma tuşuna 1 kere ses kapama tuşuna 1 kere güç tuşuna 10 saniye bas diyor yapıyorum geri gelince gene aynı...
boy 171 kilo 60, kiloyu dert etmeyin aga o halledilir bi şekilde ama göz sıkıntı
1713463395
araştıracagım çok lazım öyle bişey duymuştum evet
1713463423
hocam yara çizik yok bende
hocam şöyle bi olay var ablamın arkadaşı f16 pilotu ve gözlerini çizdirip girdi bu nasıl mümkün oldu anlamadım büyük ihtimal yakalanıp yakalanmama mevzusu
Peki doktora söylesek rapora vs geçirtmeme gibi bi durum oluyormu? bazıları yakalanmazsan geçersin bazılarıda yakalanırsan geçemezsin diyor tam netleştiremedim orayı
beyler https://www.saglamlisans.com/urun/windows-10-pro-lisans-key-satin-al/ şurdan windows 10 pro key lisansı aldım herkes burayı öneriyodu yaklasık yarım saat oldu hala atmadılar daha önce alan bilen varmı bu siteden?
kanka ben okul degisicem ama genede silinirmi bide ne zaman siliniyor bu okul kapanmadan öncemi yoksa yaz tatilinde falanmı tam anlamadım
1710875924
kanka saka deil bu arada yarın uzaklastırma kagıdını bana verirlerse fotosunu atarım buraya bugun zaten ifade tutanağını imzaladık
1710876216...
Arkadaşlar daha önce kınama cezası almıştım, dün itibariyle okul panosuna silahlı eren karayılan astığım için
hocalar disipline gönderip 5 gün uzaklaştırma cezası vereceklerini söylüyorlar. Tam da sınav haftama denk geldi sınavlara girebilir miyim? yıl sonunda uzaklaştırma cezam silinir mi...
Kral sana bişey söyleyimmi bu zamanda 13-15 kya “SİSTEM TOPLAMAK” biraz zor çünkü en iyi rx 6600 rtx 3060 3070 vs gibi bi kart en kötü 10-12 k yani eğer toplarsan işlemci, kasa, anakart, ram için toplam 3 k kalıyor e tabii ki buda imkansız bişey :) senin için önerim hazır sistemler bakman daha...