Merhaba arkadaşlar.
Yeni yılda sizlerle elimde kalan TV Plus kodlarını paylaşmak istedim.
Son KULLANMA TARİHİ 31 ARALIK 2025
Tv plus promo kod alanına girip 3 aylık premium üyelik alabilirsiniz.
Promo kod girme linki: https://tvplus.com.tr/promo
KODLAR:
AR3E6YU3
AR3DDMUF
AR3D9C27
AR3AT97X...
Apple iphonelarda şu batarya işini çözse çok iyi olacak. Sırf bu yüzden iphone 7 plusımı satmıştım xiaomiye geçmiştim. Şuanda da sırf batarya performansından dolayı xiaomi cihazları tercih ediyorum. Apple da batarya iyi olsun istiyorsanız en iyisi plus veya pro max serilerinden almak ki onlar...
Hocam amazonda ürünü kartta para olmadan ödemede sipariş verebiliyorsunuz. Ancak siparişi verdikten sonra 5 dakika civarında mail geliyor siparişte ödeme sorunu olduğuna dair. Yani aslında ürün size rezerve edilmiş gibi oluyor ve amazon 24 saat içinde doğru şekilde ödeme yapmanızı istiyor. Yoksa...
homca aerocool un mini itx kasaları oluyor hepsiburada da şuan stokta yok ama gelir belki. Hem tutmak için bir çıkıntısıda oluyor onlara bakabillirsin.
Hocam kyk yurduysa ben tavsiye etmem ancak tek kişilik odanız olursa iyi olur. Benim kaldığım yurtta da kasa getiren biri vardı her gün dolaba kilitleyip akşam tekrar çıkarıyordu. Bende laptop vardı ben bile dolaba sokup çıkarmaktan bıkmıştım. Eğer malınıza değer veriyorsanız ortaya...
DDR 4 sisteme bu kadar para vermek mantıklı gelmedi. İlerde upgrade zor olur gibi. Dün donanım arşivinin YouTube da paylaştığı sistemi alsaydınız keşke
Arkadaşlar gaming gen tr den Enermax ETS-T50A-BK-ARGB 120mm 5 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu aldım ancak kasam Msi M100R ve soğutucu desteği kasanın sitesinde 160 mm yazıyor. Gaming gen tr de soğutucunun yüksekliğide 160mm yazıyor. Sizce bu soğutucu sığar mı kasaya...