İPHONE 16 PRO PİLİM ÇOK HIZLI DÜŞÜYOR

Reaksiyon skoru
2
Merhaba öncelikle telefonu 3 aydır aldım ve hiçbir şekilde oyun ve b oynamıyorum telefonu ağır kullanmıyorum. Buna rağmen herkesde 200 devirlerde düşerken bende 69 devirde 99% a 77 devirde 98% e düştü. neden oluyor hiç bilmiyorum abi lütfen yardım edin ne yapmam gerek

Ekler

• IMG_2496.webp
    IMG_2496.webp
    62.6 KB · Hit: 25
Merhaba öncelikle telefonu 3 aydır aldım ve hiçbir şekilde oyun ve b oynamıyorum telefonu ağır kullanmıyorum. Buna rağmen herkesde 200 devirlerde düşerken bende 69 devirde 99% a 77 devirde 98% e düştü. neden oluyor hiç bilmiyorum abi lütfen yardım edin ne yapmam gerek
Bende de aynı durum var çabuk bitiyor sarjı

Apple iphonelarda şu batarya işini çözse çok iyi olacak. Sırf bu yüzden iphone 7 plusımı satmıştım xiaomiye geçmiştim. Şuanda da sırf batarya performansından dolayı xiaomi cihazları tercih ediyorum. Apple da batarya iyi olsun istiyorsanız en iyisi plus veya pro max serilerinden almak ki onlar bile bence yeterli değil

Apple sağlığınızı düşünüyor arkadaşlar. Telefonu elinizde fazla tutup kts hastalığını önlemeye göz sağlığınızı korumaya çalışıyor bu sebeple şarjınız çabuk bitiyor. Apple kalp

bakalım benımki nasıl olucak

Geri