Xeaph isimli üyenin son etkinliği

• Xeaph
    Xeaph, Gamermarkt icra davası açmış başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Peki kankam senin aklına yatmadığı için mahkeme düşecek merak etme
  • Xeaph
    Mail kayıtlarında her şey çok basitçe bulunabilir.
  • Xeaph
    Bal gibi de uğraşırlar kankam. İlk önce hesaplarına bloke koyarlar, sonra dosyan avukata taşınır. Ardından hukuki işlemler başlar, bir taraf haklıysa o...
  • Xeaph
    O iş öyle olmuyor kanka. Satış sözleşmesini okuyup imzalıyor. Burada bir ticaret söz konusu ve sen ticareti bozduğun için cezai işleme razı geliyorsun...
  • Xeaph
    Xeaph, 7000TL 27" Monitör Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    https://www.itopya.com/aoc-25g50z-245-260hzoc-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u31940 Biliyorum belirtmişsiniz 27 olsun diye...
  • Xeaph
    Haklısınız. Amacım nefret söyleminin normal olmadığını vurgulamak. Sitede her yaş grubundan dostlarımız var. Olur da etkilenmesinler diye. Yoksa tipik...
  • Xeaph
    Xeaph, McDonald’s bedava konusu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Sakın cevap verme, ona istediğini veriyorsun yapma. Cevap vermen için bunu yapıyor. Bekle banlanıp gidecek zaten. Kirletmesin boşuna forumu.
  • Xeaph
    Nefret söyleminde bulunan sensin. Araplara düşman olan da sensin. Küçük çocukların ölmesinden keyif alanda sensin. Sizi sahneye alalım hadi siz savaşa gidin...
  • Xeaph
    Bir şeyleri savunduğumu ve seni muhatap aldığımı düşünmen ne kadar garip. Hastalıklısın ve umarım iyileşirsin.
  • Xeaph
    Seni adam yerine koymuyorum ki. Meczup olduğunu düşünüyorum, umarım Gazze'deki çocukların halini anlayacağın konuma gelirsin. Bunu yaşayarak veya anlayarak...
  • Xeaph
    Arkadaşın soykırımı destekleyen görüşlerinden ötürü reelde banlanmasını canı gönülden diliyorum.
  • Xeaph
    İroni yaptığını düşünüyorum. Aksi durumda içeri alınmanı temenni ediyorum.
  • Xeaph
    Xeaph, Öneri Kaliteli 850watt PSU Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kanka FSP kötü diyen olmadı sen niye avukatlığını üstlendin ki durduk yere. Evet hepimiz biliyoruz çok köklü bir psu üreticisidir. Corsair de atlet don...
  • Xeaph
    Corsair bir tık daha önde ama aradaki makas fazlaysa fsp alınır şahsi önerim.
  • Xeaph
    Öneren olmuş ama pekiştirmek adına atıyorum. Daha dün aldım ben de, %100 japon parçalar kullanılmış. Benim kesin önerimdir...
Geri