Gamermarkt icra davası açmış

10 bin lira icin kim neye ugrassın ya kanka, ugrasırlarsa da nası alıyorsalar alsınlar 10kyı
Bal gibi de uğraşırlar kankam. İlk önce hesaplarına bloke koyarlar, sonra dosyan avukata taşınır. Ardından hukuki işlemler başlar, bir taraf haklıysa o parayı senden alır bir şekilde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İcraya gittiyse artık yapacağın en doğru şey hemen ödemek
Tam olarak yapılacak şey budur.

Bal gibi de uğraşırlar kankam. İlk önce hesaplarına bloke koyarlar, sonra dosyan avukata taşınır. Ardından hukuki işlemler başlar, bir taraf haklıysa o parayı senden alır bir şekilde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tam olarak yapılacak şey budur.
Neyi ispatlayacak örnek sen sattın başkası aldı başkası diğerine sattı sonra 2. Satan aldı bu sefee 1. Satan suçlanıyor gibi senaryolar var o yüzden ispat lazım burada

Mail kayıtlarında her şey çok basitçe bulunabilir.
Ben bu gibi senaryoları duydum mail kaydı falan hikaye hatta bunu geçtim normalde riot hesabı alım satım yasak yani sen sitende komisyon kazanıp yine satamazsın bundan para kazanarak ben bunların attığı davaların bir işe yaradığını sanmıyorum. Hakim karşısına çıksan sözleşme var ama temelde hata var zaten.

üzerinden 14 gün geçmediyse itiraz hakkın varsa içerisinde oyun satış sözleşmesine aykırı satış yaptıklarına dair şeyler de olan güzel bir savunma ver zaten ilamlı icra değildir düz icradır ellerinde mahkeme kararı yok , ondan sonra hiçbir şey çıkmaz çocuk oyuncağı değil bu işler

Ben bu gibi senaryoları duydum mail kaydı falan hikaye hatta bunu geçtim normalde riot hesabı alım satım yasak yani sen sitende komisyon kazanıp yine satamazsın bundan para kazanarak ben bunların attığı davaların bir işe yaradığını sanmıyorum. Hakim karşısına çıksan sözleşme var ama temelde hata var zaten.
Peki kankam senin aklına yatmadığı için mahkeme düşecek merak etme

Geri