Gamermarkt icra davası açmış

öyle artık kimseye bir şey vermessin çalıntı hesap sattınız belki?

dava açılmış ödeme gözüküyor diyor adam avukata o kadar para vermiştir hesabı almakla kurtulamaz bence adamın masraf ne olacak kazanır gibi ztn adam hesabını kullanarak kendi başı yanmasın diye işlem yapmış amaç o belli
İlamsız icra açmak 500₺ bile tutmuyor. Avukatsız da açılır. Gamemark kendi avukatları var zaten. Şuan senin bir bilgini bilsem sana 50milyon tllik ilamsız icra açarım. 14 gün içinde itiraz etmez issn ödemekle yükümlüsün :)

Yaklaşık bir yıl once arkadasım hesap acar mısın senden satalım dedi guvendım yaptım hesap geri cekilmis, icra davası acılmıs uzerıme 16bin tl odemesi var ne yapıcam? allah askına yardımcı olun cocukla gorusmuyorum da. Bokuyedım
bende bir zamanlar hesap kasıp satıyordum belki 150 200hesap sattım, aynı şekilde bir arkadaşımın hesabını satmıştım hesap satıldıktan 2 3 ay sonra aynı bu durum yaşandı ama arkadaşım kesinlikle almaz geri, eminim alacak olsa hepsini alır belki 25 30 hesabını satmışımdır, neyse beni aradılar hesabı verin falan, ama bizde hesap yok hesap 3 4 el değiştirmiş herhalde alan kişi çaldırmış ya da satmış siteye başvurmuş hesabım alındı geri diye, 2 hafta falan arayıp durdular hesabın ilk bilgilerini de çok fazla hesap kastığımız için unutmuştuk alamadık ve olay öylece kapandı, yani belki arkadaşın almamıştır satın alan kişi alengirli işler çeviriryordur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlamsız icra açmak 500₺ bile tutmuyor. Avukatsız da açılır. Gamemark kendi avukatları var zaten. Şuan senin bir bilgini bilsem sana 50milyon tllik ilamsız icra açarım. 14 gün içinde itiraz etmez issn ödemekle yükümlüsün :)
açtığın davaya karşı manevi tazminat davası açıp 7k cukkalama fikri çık aklımdan :D

Dostum ilamsız icra açmışlar. Eline kağıt geldiği gibi adliye ye gidip benim böyle bir borcum yok diye itiraz et. 2018de bana da aynısını yaptılar ilamsız icra olunca itiraz ettiğinde bir bok olmuyor. Korkutmayı severler.

İtiraz süresi geçtiyse tutar ne kadar ise ödemek zorundasın ilamlı icraya döndürmüşsün
kağıt gelmedi işte eski adresime gitmiş

uzerıme mal mulk yok knk nolcak ki

babam ve avukat arkadasıyla gorustum uzerıne mal mulk yok hıcbır sey cıkmaz odeme takma dedıler valla
Kral mal mulk yoksa farklı yöntemlerle alırlar ya seve seve ya da s

Yahu ne icrası zaten hesap alıp satmak yasak böyle bir şeyin davasını bile açamazlar. Göz boyama bunlarınki
O iş öyle olmuyor kanka. Satış sözleşmesini okuyup imzalıyor. Burada bir ticaret söz konusu ve sen ticareti bozduğun için cezai işleme razı geliyorsun. Önemli olan Riot'un sözleşmesi değil, ticaretin tabii olduğu sözleşmedir.

10 bin lira icin kim neye ugrassın ya kanka, ugrasırlarsa da nası alıyorsalar alsınlar 10kyı
Millet 1k için dava açmış ve kazanmış, bu forumda post vardi.

Geri