Msi Coreliquid l240 white var bende pompanın maksimum devrini %80 e aldım fan eğrilerini biraz arttırıp pompa eğrilerini kıstım yazılımdan. Ben gayet memnunum 63 derecenin üstüne çıkmadım yarım saatlik bir testten sonra
Soru benim için değilmiş ama iletmiş oldum :)
1764758990
Bu arada forumda...
Arkadaşlar ben bu ürünü almıştım 7 kasımda yine amazon.com.tr platformundan, bir hafta boyunca ürün sipariş alındı da bekledi. Müşteri hizmetlerine her sorduğunuzda kafasına göre bi gün söylüyor bendeki aralık 21 kasım 8 ocak arasındaydı.
Ürün kargolarken düşmüş diyen mi dersin, denenmiş geri...
Arkadaşlar merhaba,
Direkt konuya gireyim. 7 kasım 2025 tarihinde amazon.com.tr platformundan Amazon Germany satıcısından 5000 serisi bi ekran kartı aldım.
14 kasım itibariyle ürün hala sipariş onaylandı olarak bekliyor ve teslim süresi onaylandığında mail alacağım söyleniyor.
Amazon müşteri...
Biraz aşık olduk heralde tipine ekran kartının 😂 kozmetik bazlı çok cezbetti. 5080 i alacak gücüm de yok öyle bir indirim de denk gelmedi zaten. Bu TRT zamlarından dolayı stokculuk var sanırım...
1762868863
Şu an bu sistem 111.500 yaptı. PSU olarak bunu görmüştüm. In rush protection olmadığı...
Gönlümü rahatlattınız hocam soru işaretsiz parçaları bekleyeceğim. Bilgisayarı diğer parçaları ile önümüzdeki hafta kurarım diye umuyorum. İlgilenen diğer açtığım konumdan bakabilir.
Nvidia RT bazında daha önde render işlerinde de kullanacağım.
Ram fiyatları malesef hepsi çok yüksek bende farkındayım. CL30 6000 mhz de beyaz başka bulamadım
Şimdi B650 ATX anakart, Tower tipi soğutucu, uygun fiyatlı bi kasa baktım. En ucuzlarına
Anakarttan 3.000
Soğutucudan 2.000
Kasadan 2.000
En ucuz 5070 Ti 6.000
Toplam 13.000 kar elde edebilirim. 13.000TL ye 5080 e güncelleyemem. 9800x3d de alamam yanlış mıyım?