Çözüldü✓ FSP VITA GM 850W 80 plus Gold

XenoviaTR

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar öncelikle merhaba MSI 5070ti gaming trio oc, 7500f, MSI B850 Gaming Plus, 32GB DDR5 bir sistem topladım.

İşlemciye takılmayın ilerde 9800x3d ye kadar yükseltebilirim.

Bu güç kaynağı yeterli olur mu? pcie 5.0-5.1 atx 3.0-3.1 derken kafam baya karıştı. Önerilerinizi bekliyorum

Arkadaşlar öncelikle merhaba MSI 5070ti gaming trio oc, 7500f, MSI B850 Gaming Plus, 32GB DDR5 bir sistem topladım.

İşlemciye takılmayın ilerde 9800x3d ye kadar yükseltebilirim.

Bu güç kaynağı yeterli olur mu? pcie 5.0-5.1 atx 3.0-3.1 derken kafam baya karıştı. Önerilerinizi bekliyorum
Yeterli.

Bunada bakabilirsin:

Kullanan tanıdığınız var mı FSP yi fanları çok gürültü yapıyor diyorlar

Hayır yok lakin forumda kullanan birisini görmüştüm sessiz diyordu. Ki testler'de de sessiz modeller arasında. O sizin dediğiniz muhtemelen meşhur fan sorunudur.

Üründen ürüne değişiklik göstereceğini ve bendekinin iyi çıkacağını düşünelim. Yanıtlarınız için teşekkürler

Yeterli ve kaliteli bir psu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fanı çok sessiz rajinteklerden falan da sessiz bu PSU.

Yeterli ve kaliteli bir psu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fanı çok sessiz rajinteklerden falan da sessiz bu PSU.
Yanıtınız için teşekkürler, iyi çıkarsa iyi dileklerim sizinle 🙏🏼

Yanıtınız için teşekkürler, iyi çıkarsa iyi dileklerim sizinle 🙏🏼
Kaç arkadaşa aldırdım 1000w ve 850w vita daha problem çıkanı görmedim.
1000w ini bizzat test de ettim 9070 xt + 7950x3d ile 600w cektirdik 9070 xt ye yine bana mısın demedi PSU voltaj dalgalanması falan cok iyi, cratoslarin 3 te 1 kadar dalgalanmıyor voltajı. 850w cratos da denedim ama eski sürümü idi...

Kaç arkadaşa aldırdım 1000w ve 850w vita daha problem çıkanı görmedim.
1000w ini bizzat test de ettim 9070 xt + 7950x3d ile 600w cektirdik 9070 xt ye yine bana mısın demedi PSU voltaj dalgalanması falan cok iyi, cratoslarin 3 te 1 kadar dalgalanmıyor voltajı. 850w cratos da denedim ama eski sürümü idi...
Gönlümü rahatlattınız hocam soru işaretsiz parçaları bekleyeceğim. Bilgisayarı diğer parçaları ile önümüzdeki hafta kurarım diye umuyorum. İlgilenen diğer açtığım konumdan bakabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,959
Üyeler
184,864
Son üye
Parzivals
Geri