XenreiS isimli üyenin son içerikleri

1. XenreiS

🔥İndirim Aliexpress Super Deals İndirimleri

bluetooth dongle alsam vergi ne kadar çıkar?
  2. XenreiS

3000G Wraith Stealth soğutucu boşta %75 hızda çalışıyor

3000G Wraith Stealth soğutucu boşta %75 hızda çalışıyor işlemci sıcaklığı da 37 derece.Neden bu kadar zorlanıyor bu fan?
  3. XenreiS

Bu vrm fazlar nedir.

Daha az ısınma desek daha doğru olur.
  4. XenreiS

İphone 11 alınır mı?

Büyük ekran çok daha kullanışlı bence ve face id de bununla beraber geliyor kullanışlı güzel bir özellik.
  5. XenreiS

Pili 94 olan iphone 12 alinir mi

Ben öyle olduğunu düşünmüyorum telefonu rutin olarak gece şarja koyup sabah alırsanız son 1 2 saat kala %80 de sabit tutuyor siz alana kadar 100 olmuş oluyor ama 100 olması dediğim gibi son 1 2 saatlik kısımda oluyor. 1684589492 hocam benim de 6 ay 100 dü sonradan hızlı düşüyor ilk defa apple...
  6. XenreiS

Pili 94 olan iphone 12 alinir mi

bende iPhone 13 telefonumu o gece şarja koyup sabah alıyorum 10 ayda %95 e düştü pil sağlığı
  7. XenreiS

Öneri 500K 2.El Araba Önerisi

opel astra j 1684587906 Bakımlarını düzgün bir şekilde yaptırırsanız uzun sürede bir şey olmaz.
  8. XenreiS

❌İndirim Bitti! 🔥 🔥 Lenovo Lecoo HT401BC Gaming Kulaklık 199TL 🔥 🔥

Bass frekansalar nasıl arkadaşlar?
  9. XenreiS

🔥İndirim ASUS TUF Gaming VG279QM 5199TL Son 1 Stok

Hayır markayla alakalı hiçbir markasa bu kadar sık olmuyor
  10. XenreiS

IOS DA FORUM ÖZEL 2022'DE IPHONE 6S ALINIR MI?

Sonunda deneyip konuşan bir insan forumda kimse kabullenmek istemiyor xiaomi note 8 den iphone 8 e geçmeye değmez diyen var ya 🤣🤣🤣.
  11. XenreiS

Yardım Yeni ssd aldım yardıma ihtiyacım var

Dostum bir soğutucu blok 2 katı fiyat olamayacağını sen de biliyorsun ve internette satılıyor soğutucu blok çok ta oara değil ve bu fiyata ssd aldıysan zaten anakartında ssd soğutma bloğunun altına montajlıyorsun ve temal ped bulunan bloğu da üstüne vidalıyorsun yanı bloğun hiçbir önemi...
  12. XenreiS

Biz teşekkür ederiz de dediğin fiyat imkansız haberiniz olsun ben de alım satım yapıyorum adsm diyor ki senden niye alim ki uyguna vermezssen internette daha uygun diyor ve haklı siz eşdeğer olanının 2 katından daha fazla değer biçmişssiniz ürüne.
  13. XenreiS

Bende aynısına bakmıştım ben de attım.😂
  14. XenreiS

Benim anlamadığım aynı özellikte olan ssdler 4000 lira bu neden bu fiyat? 1668710697 https://www.epey.com/sabit-disk/kingston-kc3000-skc3000d-2048g.html alsana hemen
  15. XenreiS

6 bine ssd ne ya o fiyata 2.el 3060 Ti var.😂
Geri