- Reaksiyon skoru
- 4
İphone 11 almayı düşünüyorum ancak eski mi oldu artık bilmiyorum İphone SE 128gb ve iphone 11 128gb arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha mantıklı ?
se 8 boyutunda çok küçük ama işlemcisi 11 den daha iyiİphone 11 almayı düşünüyorum ancak eski mi oldu artık bilmiyorum İphone SE 128gb ve iphone 11 128gb arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha mantıklı ?
@şahin doğanİphone 11 almayı düşünüyorum ancak eski mi oldu artık bilmiyorum İphone SE 128gb ve iphone 11 128gb arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha mantıklı ?
boy umrun da değilse kesinlikle seİphone 11 almayı düşünüyorum ancak eski mi oldu artık bilmiyorum İphone SE 128gb ve iphone 11 128gb arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha mantıklı ?
Bence küçük ekranı cok düşünmüyorsan perfonmanslı olsun fp olsun diyorsan se 3 al derimİphone 11 almayı düşünüyorum ancak eski mi oldu artık bilmiyorum İphone SE 128gb ve iphone 11 128gb arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha mantıklı ?
Büyük ekran çok daha kullanışlı bence ve face id de bununla beraber geliyor kullanışlı güzel bir özellik.İphone 11 almayı düşünüyorum ancak eski mi oldu artık bilmiyorum İphone SE 128gb ve iphone 11 128gb arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha mantıklı ?