İphone 11 alınır mı?

nfc ihtiyacım yok
E devlet kullanırken, banka uygulamalarında, bi ön ödemeli servise başvururken hatta başvurduktan sonra onaylı hesap olması için kimlik ile doğrulama yapman zorunlu.
Eğer ailenizden birine alıyor olsaydınız sırf e devlete giriş, bankadan şifre değiştirme için mutlaka nfc li alın derdim.

E devlet kullanırken, banka uygulamalarında, bi ön ödemeli servise başvururken hatta başvurduktan sonra onaylı hesap olması için kimlik ile doğrulama yapman zorunlu.
Eğer ailenizden birine alıyor olsaydınız sırf e devlete giriş, bankadan şifre değiştirme için mutlaka nfc li alın derdim.
banka veya e devlet uygulamasını kullanmıyorum

Alınır. Orta segment Android telefon almaktan her türlü iyidir

iPhone 11 zaten cihaz olarak kötü de 13-14k civarına 12 varken fiyat olarak Apple cihazlar arasında da mantıkkksız. 13 altı alınmasına hala mantıksız yaklaşsam da A26 CMF vesaire yerine İ12 alırdım ben.

Normal şartlarda alınmaz. Çok eski. O bütçede A26 en mantıklı tercih olur fakat ikinci el sitelerde 5-6 bine temiz iphone 11 bulunabiliyor.

Gayet de iş görüyor. Ben alo derim, fazla da telefoni kullanmam idareten bir telefonum olsun dersen iphone 11 alınabilir.

A26 daha güvenli liman. Hem batarya olarak, hem uzun yıllar güncelleme desteği olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,975
Üyeler
191,195
Son üye
Apollon00
Geri