Iphone 16 Alınır mı ?

hocam iphone 17 almayacaksanız konunun başlığını 17e alınır mı gibi değiştirebilirsiniz, yorum yapanlar 17 ye göre yapıyor.

Onun haricinde tabii ki o bütçelere 17 almak daha mantıklı doğru söylüyorlar. Bence 60 bin gibi bir paraya da ikinci el bir telefoncudan, tanıdığınız bildiğiniz bir yer varsa gidip alabilirsiniz direkt 17. 62-63 gibi bir paraya 17 bulunabiliyordu, bi telefonculara da bakın eğer ikinci el düşünürseniz bence.

Düz modellere bulaşmayın. (17 hariç)
kusura bakmayın 17 yazmışım 2. el pek güvenemiyorum nedense bide mahalle satıcılarına güvenemiyrum oda şu muhabbetten garantisi benim bişey olursa getir gibi hepsi burada gibi yerlerden alsam 62 63 k ya 16 modelleri var güvenilirmidir bi sıkıntı çıkarmı?

yurt dışı kuzenim iphone 14 pro max aldı çok sorunlu çıktı konuurken sesi vs gitmiyor ve ben hepsi buradadan iphone 16 alsam güvenilir mi? apple satıcısından yani sıkıntı çıkarmı mağazaya gitmeden alsam
ben sorun yasamadım hıc

kusura bakmayın 17 yazmışım 2. el pek güvenemiyorum nedense bide mahalle satıcılarına güvenemiyrum oda şu muhabbetten garantisi benim bişey olursa getir gibi hepsi burada gibi yerlerden alsam 62 63 k ya 16 modelleri var güvenilirmidir bi sıkıntı çıkarmı?
17 yeni telefon zaten tr cihazıysa her türlü garantili olur içi açılmadıysa. 24 ay garantili cihaz telefon çıkalı 1 yıl olmadı daha

Çift sayılı modellerin baz modelleri genelde çok boş olduğu için 16'yı önermek istemiyorum. 17e aldığında dezavantajın sadece dinamik ada ve geniş açı/makro lens olacak. Bu kamera özelliklerini çok isteyen biri değilsen 17e tercih edilebilir çünkü hem daha güncel bir telefonun olacak hem 256GB olacak hem de bataryası gerçekten başarılı işler çıkartıyor.
benim istediğim teknolojisi çok olsun uzun ömür sağlam gitsin satarken 2. el piyasası üzmesin ve güzel kamerası olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

17 yeni telefon zaten tr cihazıysa her türlü garantili olur içi açılmadıysa. 24 ay garantili cihaz telefon çıkalı 1 yıl olmadı daha
peki nerelerden almalıyım güvenilir ?

benim istediğim teknolojisi çok olsun uzun ömür sağlam gitsin satarken 2. el piyasası üzmesin ve güzel kamerası olsun
Güzel kamerası olsun derken kastettiğin ana kameraysa evet güzeldir. Uzun ömürlü de olur (şu andan itibaren en az 6 yıl büyük güncelleme + kafadan 2-3 yıl güvenlik güncellemesi) ve yapay zeka güncellemelerini de alıyor zaten.

estağfurullah, cevaplayanlar sizin sorunuza daha direkt cevap verirler diye söyledim. Düşüncenizi anladım, garantisi benim gibi bir şey diyeceklerini sanmıyorum çünkü zaten yeni cihaz. İçi açılmazsa her türlü garanti kapsamında olur.

Güzel kamerası olsun derken kastettiğin ana kameraysa evet güzeldir. Uzun ömürlü de olur (şu andan itibaren en az 6 yıl büyük güncelleme + kafadan 2-3 yıl güvenlik güncellemesi) ve yapay zeka güncellemelerini de alıyor zaten
extra iphone 16 ya para vermiyim 17e alıyım apple ın yeni yapay zekasıda var benim için yeterli olur heralde çünkü internette e modelleri alınmaz düz 15 alın daha iyi gibi bvideolar gördüm

17 almalısın en kötü. İkinci el takıntın yoksa 15 pro da alınır.

ne için alcan işte kamera vb. falan için mi yoksa gündelik kullanımmı, eğer oyn falan oynarsan 17 de ki 120hz ekran daha iyi

extra iphone 16 ya para vermiyim 17e alıyım apple ın yeni yapay zekasıda var benim için yeterli olur heralde çünkü internette e modelleri alınmaz düz 15 alın daha iyi gibi bvideolar gördüm
16e 42.000₺ ve 17e de 52.000₺ olduğu sürece 15 önerenlerin aklından şüphe ederim dostum o kadar diyorum. Baz 16 alınmaz. Sıfır baz 16'ya verecek parayı bulursan ikinci elden 17 falan bakmaya çalış bari.

Edit: 17 bakmaya çalış dedim de en sondaki zam zımbırtılarından sonra o fiyata 17 de yok artık maalesef :D

ben 2 ay çalışacağım sizce iphone 15 mi alayım 17e mi yoksa biraz daha bekleyip yada ailemden destek isteyip 16 mı almalıyım ?
15 tavsiye etmem

farkları şöyle

17e-----------------------------16
yok -----------------------------dinamik ada var (iş yapıyor yani boş özellik değil)
yok----------------------------- kamera denetim tuşu (çokta gerek yok ama ben alıştım full kullanıyorum ios27 de ai kamerası için vs olacak)
26 saat batarya---------------- 22 saat batarya
yok -------------------------- 12 MP Ultra Geniş kamera
yok----------------------------- Makro çekim
yok ---------------------------- .5x
20w ----------------------------30w
magsafe15w--------------------magsafe 22w

Geri