İphone 11 alınır mı?

Wezkez

80+
Reaksiyon skoru
55
Ben normalde13 binr cmf 1 alcaktım fakat telefoncuda 10 500e %100 pil sağlıklı iphone 11 buldum sizce alınır mı? yoksa cmf 1 mi almalıyım

Hayır alınmaz

Ben normalde13 binr cmf 1 alcaktım fakat telefoncuda 10 500e %100 pil sağlıklı iphone 11 buldum sizce alınır mı? yoksa cmf 1 mi almalıyım
Temiz olsa al derim güzel cihaz ama o cihazın temiz sorunsuz olma ihtimali çok düşük pili zaten yan sanayidir o yüzden gerek yok sıfır al.

Ama bence Cmf alma hiç sevmiyorum o cihazı.

Hoca git redmi pro falan al iphone 11e güncelleme desteğini kesecek adamlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşların dediği gibi çakma batarya %100. 0 bataryasını o paraya değişiyo apple.

destek bıttı ya herkes artık elınden cıkarmaya calısıyor mın 13 almak lazım artık ama butce yetmıyor cmf 1 al

Redmi nin bloatware dolu hantal yazılımı mı nfc olmayan cmf mi sizin tercihinize kalmış

Samsung A36 modeli güzel alabilirsiniz.

Güncelleme desteği yok bence gereksiz aksiyon olur ayrıca %100 PİL orjinal olduğunuda sanmıyorum 2-3 aya sorun yaşatır. Nothing sana bu bütçede cenneti yaşatacak kasma sıkıntısı olmayacak tek telefon.

Amacınız günlük kullanım bazen oyun oynarım derseniz bütçede artarsa a26 kesinlikle.

Geri