Koleksiyoncu değilsen 11i ele 7 yıllık telefon.Ben normalde13 binr cmf 1 alcaktım fakat telefoncuda 10 500e %100 pil sağlıklı iphone 11 buldum sizce alınır mı? yoksa cmf 1 mi almalıyım
Temiz olsa al derim güzel cihaz ama o cihazın temiz sorunsuz olma ihtimali çok düşük pili zaten yan sanayidir o yüzden gerek yok sıfır al.Ben normalde13 binr cmf 1 alcaktım fakat telefoncuda 10 500e %100 pil sağlıklı iphone 11 buldum sizce alınır mı? yoksa cmf 1 mi almalıyım
Hoca git redmi pro falan al iphone 11e güncelleme desteğini kesecek adamlar.Ben normalde13 binr cmf 1 alcaktım fakat telefoncuda 10 500e %100 pil sağlıklı iphone 11 buldum sizce alınır mı? yoksa cmf 1 mi almalıyım
İkisi de sıkıntı A26 falan baksın derim şahsen.Redmi nin bloatware dolu hantal yazılımı mı nfc olmayan cmf mi sizin tercihinize kalmış
Güncelleme desteği yok bence gereksiz aksiyon olur ayrıca %100 PİL orjinal olduğunuda sanmıyorum 2-3 aya sorun yaşatır. Nothing sana bu bütçede cenneti yaşatacak kasma sıkıntısı olmayacak tek telefon.Ben normalde13 binr cmf 1 alcaktım fakat telefoncuda 10 500e %100 pil sağlıklı iphone 11 buldum sizce alınır mı? yoksa cmf 1 mi almalıyım