X

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• X
      Xerlyx, Laptop Teknik Sorunlar kategorisinde Asus tuf laptop şarj sorunu başlıklı bir konu açtı.
      Hocalarım merhaba asus tuf a15 fa507rc hn050 model laptopa sahibim. Yaklaşık 1 haftadır cihaz şarjdayken bağlantısı kopuyor anlık şekilde gidip geliyor...
    • X
      Xerlyx, Komşudan gelen interneti paylaşmak. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam izinsiz kullanmıyorum yan komşu ev sahibi. Eve taşınırken sen taşın port boşalacak diyip kandırdı sonra olmayınca kendi internetinin şifresini verdi...
    • X
      Hocam teşekkür ederim bu ürün ile kablosuz ağı başka isim ile paylaşabilir miyim?
    • X
      Hocam çok teşekkür ederim çok detaylı anlatmışsınız. Elektrik altyapım çok sağlam olmadığı ve güven vermediği için powerline olayına girmek istemiyorum...
    • X
      Hocam bu işlerden çok anlamıyorum. Access point, router ve repeater şeklinde seçenekler çıkıyor hangileri benim işimi görür.
    • X
      Komşudan aldığım interneti evde ölçtüğümde 50/20 hız alıyorum pingde 15-20 oluyor hocam. Bütçe 500-2000 arası 1771103369 Hocam bende mümkünse bu şekilde...
    • X
      Xerlyx, Modem-Router kategorisinde Komşudan gelen interneti paylaşmak. başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar binada boş port olmadığı için interneti yan komşudan wifi şeklinde alıyorum. Mutfaktayken modemle aramızda sadece bir duvar var hem gayet iyi...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,681
Üyeler
191,147
Son üye
leadersoul
Geri