X

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• X
      xivmrtxiv, Araba kategorisinde 1-1.5m Araç Tavsiyesi başlıklı bir konu açtı.
      Herkese iyi forumlar. Başlıkta da görüldüğü üzere 1-1.5 milyon arası alınabilecek mantıklı 2.el araç tavsiyesi istiyorum. Otomatik vites, mümkünse yüksek...
    • X
      xivmrtxiv, Motosiklet kategorisinde 2.El 4 Silindir Makineler hala kullanılır mı? başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar motor almayı düşünüyorum 600-700 bin arasında. Sıfır r25 düşündüm başta ama 250cc ye 400-450 bin para vermek saçma geldi açıkçası güç yok ses...
    • X
      xivmrtxiv, 900-1.1 m arası araç önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      arkadaşın birisi de yazmışta ben de dediğiniz keyifsizlikten dolayı tercih etmiyorum
    • X
      Valla hocam egeaya bir türlü ısınamadım yoksa dediğin gibi sıfır sonuçta garantisi vs bir çok artısı var 1755445694 Şu an baktım gerçekten çok güzel gerek...
    • X
      Eyvallah hocam teşekkür ederim
    • X
      peki hocam senin bu corsa hakkında düşüncelerin neler. Yani ileride ağır sıkıntı çıkarmayacaksa ufak masraflar zaten illa ki olacaktır. Sorunsuz araç değil...
    • X
      Sanırım sadece boş paketleri geliyor hocam o paralara 1755437730 clio 1.3 tce rs line biraz yüksek kmlerde bulabildim ama ona da pek iyi demiyorlar hangi...
    • X
      xivmrtxiv, Araba kategorisinde 900-1.1 m arası araç önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Herkese iyi günler. 900.000 ₺ - 1.100.000 ₺ aralığında bir araç arıyorum. Alacağım arabadan beklentim genellikle şehir içi fakat 4-5 ayda bir düzenli gitmem...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,267
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri